"2006'daki- 2007'deki bayrak yürüyüşlerini düzenleyen kişi olmam sebebiyle "Vatansever Örgüt lideri" diyerek - aslında "öldürülsün de kurtulalım" diyerek Diyarbakır Bayrak yürüyüşü sebebiyle Diyarbakır D tipi PKK cezaevinde hücrede kaldım.

Hücrede olmasam öldürürlerdi ancak gençlerin kışkırtılarak nasıl Türk düşmanı haline getirildiğini bire bir gördüm. Güneydoğu da gençlerin kafasında "Türklerin gelip kendi yurtlarını işgal ettikleri" şeklinde bir zehir yerleştirmişler.

Türk tarihi üzerinden kendilerine tarih yazmışlar ve "vatanlarını kurtarma" fikrine inandırmışlar. Bu insanlar bir saatli bomba ve her şeyi yapmaya hazır. Nitekim yapmışlar ve ccezaevinde "İyonyalıydı." Üç sahanlık öteden bana "iyonyalı orada mısın" diye bağırıyarlar ve bağırarak Tarih anlatıyorlar Türklerden intikam alacaklarını söylüyorlardı!

Yüksek maliyetli otel tatilinin alternatifi karavan oldu Yüksek maliyetli otel tatilinin alternatifi karavan oldu

İyonyalılar gelmiş Kürtlerin elindeki Anadolu'ya yerleşmiş Atatürk "bunlar Türk'tür " diye sahte bir tarih yazmış bizde kendimizi Türk sanmışız...

Böyle bir durumda uyanık olmak Türk ve Kürt gençlerine gerçekleri anlatarak gerçek barışı sağlamak zorundayız. Değilse Eski bilginlerin söylediği gibi "Bir savaşın çıkması için iki tarafın savaş istemesi gerekmez.

Savaşlar tek taraflı çıkar" derler. Ülkemizi korumak istiyorsak gerçekleri herkese anlatmak zorundayız. Değilse düşmana av oluruz.

Taner Ünal

Editör: Kerim Öztürk