“1,5 milyon insanı ayrı ayrı gömebilmek için 450 futbol sahası büyüklüğünde alana ihtiyaç var. Toplu mezar mantığında gömülse bile 150 futbol sahası büyüklüğünde yer gerekiyor. Bugüne kadar ortaya çıkan bir mezar yok. Tehcir’de 9 bin kişi görev almış. Bu katliam olsa, biri de çıkıp ‘biz Ermenileri öldürüp, şuraya gömdük’ diye anlatmaz mıydı ?!.. 
Bu iddialar akıl alır gibi değil.. 1918 yılında ABD senatosu Anadolu’ya ekip göndererek inceleme yaptırdı. Ekibin hazırladığı raporda soykırımı ifadesi geçmiyor”

*
“1,5 MİLYON İNSANIN ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN 12.5 TON MERMİ GEREKİR, BUNUN 150 GÜNE SIĞMASI İÇİN DE HER GÜN 10 BİN İNSANIN ÖLDÜRÜLMESİ VE GÖMÜLMESİ GEREKİR !

“Tehcir 150 gün sürdü..  Srebrenitsa’da Sırplar 8 bin kişiyi şehit ettiler. Gömdüler, sonra mezarları bulunmasın diye alıp farklı noktalara taşıdılar ama bulundu. Myanmar’da da toplu mezarlar bulundu. Ama Anadolu’da Ermenilere ait toplu mezar yok. 1,5 milyon insan katledilmiş olsaydı, matematiksel olarak her gün 10 bin insanın öldürülmesi gerekirdi. Bu katliam için 12.5 ton mermi gerekirdi. Bu mermilerin bu insanlar neredeyse oraya taşınması gerekiyor. Gerçekten bunlar o günün şartlarında mümkün değil.. Bunların gizli kalması, bir kaydının belgesinin olmaması hiç mümkün değil..”

Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!

*
HEPSİ ÖLDÜYSE 780.000 ERMENİ ABD'YE NASIL GİTTİ ?!..

“1882’de Anadolu’daki Ermeni nüfusunun İstanbul’daki Ermenilerle birlikte 1 milyon 414 bin ile 1 milyon 630 bin kişi arasında değişir farklı kaynaklarda. Bu iddialara göre İstanbul da dahil tüm Ermenilerin öldürülmüş olması lazım. Bu katliam yapıldıysa ABD’ye gidip yerleşen 780 bin Ermeni nasıl gitti, ölmüş olmaları gerekmez miydi ?!..

Biden 1972’de California’dan Temsilciler Meclisi’ne Yunan ve Ermeni oylarıyla seçildi.. O günlerin diyetini bugün bu kararı alarak ödedi !..”

Prof. Ata ATUN

Editör: Kerim Öztürk