İçerde bitme aşamasına gelen,dışarda ise çok sıkışan terör örgütü en büyük şehrimizin en kalabalık caddesinde ve turistlerin de yoğun olduğu bir yerde patlattığı bomba ile 6 insanın ölümüne ve 80'den fazla insanın yaralanmasına neden olmuştur.

Sıkışan terör örgütü arkasımdaki güçleri, yandaşlarını ve batı kamuoyunu harekete geçirmek için geçtiğimiz günlerde kahraman güvenlik kuvvetlerimize iftiralar atmıştı.

Bu iftiraları gerçek gibi pazarlayan yurt dışındaki destekçileri hemen harekete geçip,Ülkemiz aleyhine algı operasyonuna giriştiler.

Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!

Bu odaklar iftiralarına dayanak olarakda Ülkemizde terör örgütü ile gönül bağı olan bazı sözde siyasiler ve sözde meslek kuruluşu yöneticilerinin teror örgütüne parelel olan iftiralarına dayanmışlardı.

Malesef malum siyasi parti ve meslek kuruluşu bu iftiracılar hakkında her zaman oldugu gibi.yine hiç bir işlem yapmamıştır.

Turist akınının kış mevsiminde de devam edeceğinin anlaşılması,Ülkemizde kaos ve kargaşa özlemlerinin neticesiz kalması, Türk Devletler Teşkilatı'nın aldığı kararlardan rahatsız odakların bulunması Milli mücadelenin tereddütsüz devam edeceğini gösteriyor.

İstanbul'daki terör saldırısının bu gelişmeler sonrasında meydana gelmesi terörle mücadelenin sadece eli silah tutanlarla sınırlı kalmaması gerektigini bir daha ortaya koymuştur.

Kahraman Güvenlik Kuvvetlerimizin önleyici tedbirlerine ilaveten, adalet mekanizması başta olmak üzere devlet çarkının hızlanması gerekir.

Güvenlik kuvvetlerimiz ve vatandaşlarımızı katledenlerle birlik olanlar hakkında yapılacak işlemlerin uzaması mağdurların geride bıraktıklarını üzmekte,vicdanları sızlatmakta hakkın yerine getirilmesini geciktirmektedir.

Aziz Türk Milleti ve mağdur yakınları çarkın hızlandırilmasını beklemektedir.

Mehmet Topalgökçeli

Editör: Kerim Öztürk