Hükümet Haberleri

hükümet haberleri ve güncel hükümet gelişmeleri, hükümet ile ilgili tüm video, hükümet fotoğrafları ve hükümet haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNCEL

MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, düzenlediği basın toplantısında, hükümetin Suriyelilerle ilgili girişimini durdurmaması halinde Türk milletinin kendi savunma mekanizmasını...

GÜNDEM

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugünkü Grup Toplantısı konuşmasında oldukça sert açıklamalarda bulundu. O konuşmayı dikkatlerinize sunuyoruz.

GÜNCEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenledi.

GÜNDEM

MHP Kurultay süreci ile ilgili tarihe geçecek ibret verici beyanları gelecek kuşaklara not düşecek biçimde izliyoruz bunlardan bir taneside aşağıdadır.

GÜNCEL

Fuat Avni, gerçekleştirilmesi planlanan başkanlar kurulu toplantısı öncesi yine şok iddialarda bulundu!

GÜNDEM

Bahçeli: Teröristler faal haldeyken hükümet fuzuli işlerle meşgul

GÜNCEL

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN’in, Suriye’de Bayırbucak Türkmen bölgesine yapılan saldırılar ve petrol koridoru hakkındaki yazılı basın yaptı.

GÜNDEM

Amasyalı anne: Hükümetimiz seçimden önce söz verdi, benim oğlumu evlendirsinler.

GÜNCEL

1 Kasım günü tek başına iktidara gelen AKP 3 günlük sürede bir çok icraata imza attı.

GÜNCEL

Bugün ya da yarın sabah geçici hükümeti kurma görevini Erdoğan’dan alacağı ön görülen Davutoğlu, 5 gün içinde hükümeti kuracak.

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP'nin azınlık ve seçim hükümetlerine kapalı olduğunu tekrarladı.

GÜNCEL

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP’nin Türkiye’yi seçime götürecek azınlık hükümetine MHP’nin destek vermeyeceğini söyledi.