MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel, MHP İstanbul milletvekili Ali Torlak beyinde katıldığı kahvaltıda Ümraniye muhtarları ile buluştu. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya MHP il yöneticileri, MHP ilçe başkanı selim Tahmaz, ilçe yöneticileri ve MHP yerel hukuk komisyonu üyeleri Av.Faruk Ülker,Av.Ahmet Tüfekçi, Av.Murat Acer ve çok sayıda basın mensubu hazır katıldı.Toplantıda ilk sözü alan Selim Tahmaz şunları söyledi ‘’Ümraniye için en doğru aday tespitini yaptıklarını belirterek,zorlu bir mücadele ile belediye başkanlığını alacaklarını ifade etti. Eski yeni parti mensuplarının ülkücülerin buna inandıklarını gece demeden, gündüz demeden planlı programlı çalışarak bunu başaracaklarını söyledi”.

Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!

Daha sonra söz alan Belediye başkan adayı Sabri Şenel şöyle konuştu” üçüncü kez aday olduğunu iddia ve azim sahibi olduğunu ifade ederek Ümraniye’ye üç hilali dikeceğini bunun en çok İstanbul’a yakıştığını ve bunu en çok mağdur Ümraniyeliler için istediğini ifade etti. Ümraniye’yi üç hilalle taçlandırıp şaha kaldıracağız. Ümraniye ilçemiz sakinleri ile tam bir Anadolu havası yansıtan ülkenin her yerinden insanların birleştiği kaynaştığı adrestir. Şehrin varoş diye tabir edilen sakin temiz mütedeyyin insanlarının oturduğu güzel bir yurt köşesidir. Çok sakin temiz yaşanılır şehir görüntüsü ve iklimi rant hesaplarına teslim edilemeyecek kadar önemli bir ilçedir. Önümüzdeki dönem kaybedilmemeli, kaynakları daha fazla heba edilmemelidir. Hazırladığımız prestij imaj ve sürpriz süper projelerle Ümraniye’yi ayağa kaldırıp şahlandıracağız.2B mağdurlarını daha fazla ezdirecek belirsizliklere bırakmayacak, yeni bir imar ve yaşanılır kent anlayışı ile onların yanında olacağız.Ocak ayında projelerimizi Ümraniye sakinlerine takdim edeceğiz.İstanbul’un bu güzel şehri daha fazla bu keyfi keşmekeş istikrarsız tek kişilik yönetim anlayışı ile vakit geçirmemelidir.Kent kendi ortak aklına mutlaka kavuşacak, halkın hakkın çözümü asla bizim dayatma çözümümüz olmayacaktır.Proje üretme kabiliyeti olan,sorun çözme yetenekleri temayüz etmiş, halkı yönetime katan bir anlayış şehrin geleceğine hakim olacaktır.Farklı bakışların şehrin geleceğinde belirleyici olması, bir çiçek bahçesinden esinti ve görüntülerin şehre damgasını vurması anlamına gelecektir.Bu güzel tablo kendi aklını ebedi kılacak süreçlerle, sonsuza kadar hizmet muhabbet kardeşlik birlik bütünlük birlikte yaşama kalesi olacaktır.İstanbul’un burçlarına üç hilali dikmeye MHP için bir tarih yazmaya geliyoruz. İlginiz desteğiniz duanızla bunu başaracağız. Allah utandırmasın yere baktırmasın.Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Daha sonra söz alan MHP İstanbul milletvekili Ali torlak şöyle dedi “Ülkemizin çok zor bir süreçten geçtiğini artık daha fazla vakit kaybetmeden iktidar mührünü yerelde genelde MHP ye vermenin zamanın geldiğini ülkenin artık kaybedecek zamanı kalmadığını ifade ederek güneydoğudan insanın kanını donduracak üzüntülü haberler verdi . Ülkenin yolsuzluk vurgun soygun yükünü üzerinde daha fazla taşıyamayacağını ifade ederek.Muhtarlara verdiği desteklerden söz etti. Muhtarların ve Ümraniye’nin MHP ye destek vermelerinin artık vakti geldiğini bu seferde MHP’yi desteklemenin şart olduğunun altını çizdi.” Daha sonra söz alan muhtarlar mahallelerin sorunlarını dile getirerek samimi başarı dileklerini ilettiler. Ali Torlak beyin kendilerinin hep yanında olduğunu belirterek teşekkür takdir ve minnetlerini ifade etiler. Bu kahvaltı son derece inanmış bir iklimin ilçeyi sardığını MHP’nin Ümraniye’de ayak seslerinin duyulduğunu teyit eden kararlı bir kilometre taşı olduğunu görmemek mümkün değildir. MHP gerçekten gümbür gümbür geliyor.







Editör: TE Bilisim