Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Adıyaman karayolunun 25’nci kilometresinde 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında, kazaya karışan TIR sürücüsünün uyuduğu iddia edildi.

        Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Çelik köyünden Gaziantep’e gittiği öğrenilen 02 EB 556 plakalı yolcu minibüsü, karşı yönden gelen Kadir Akkaya idaresindeki 31 YP 131 plakalı demir yüklü TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda hurda haline gelen minibüs içerisinde bulunan 10 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralıların 3 tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Görgü tanıkları TIR şoförünün uyuduğunu iddia etti. Minibüsün arkasında bulunan kazadan kılpayı kurtulan bir başka aracın sürücüsü, TIR’ın yolda yalpa yaparak seyrettiğini ve minibüsün de şarampol kenarına kadar kendisini kurtarmaya çalıştığını öne sürdü.

        Kaza sonrasında minibüs içerisinde sıkışan ölü ve yaralıların çıkarılması için çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi 1,5 saat uğraştı. Yolda yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yol 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilisim