İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) ihraç edilen Giresun'un Doğankent ilçe Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) törenle katıldı.
BBP Giresun İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen katılım töreninde, BBP Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu, Belediye Başkanı Kabadayı'ya parti rozetini taktı. Törende konuşan Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, AK Parti'den ihraç edilmesini eleştirdi, hakkındaki iddiaların tamamının gerçek dışı olduğunu savundu.
Kabadayı," Benim kendi partimle hiç bir zaman problemim olmadı. Benim kişilerle sorunum oldu. Bununla ilgili daha önce de bir kaç yerde bahsetmiştim. Siyasette ikinci dönem belediye başkanlığı yapıp, üçüncü dönem bir daha belediye başkanlığına seçilmem bazılarını rahatsız edecekti. Bu nedenle 'böyle bir yönteme müracaat edildi." dedi.

2 dönemdir belediye başkanlığına seçildiğini bunu AK Parti'nin rüzgarı ile yakaladığını düşünenlere 2014'de cevap vermek için BBP'yi seçtiğini anlatan Kabadayı, "Ben arkamda rüzgar istemiyorum. Ben yanımda parti istiyorum. Günahı, sevabı, doğrusu, yanlışı ile 2014 seçimlerinde vatandaşlarımızla görüşeceğiz. Yani şu olmayacak. Arkasında güçlü bir parti vardı da ondan seçildiği kabul etmiyorum. Kazanacaksam ben kazanacağım, kaybedeceksem
de ben kaybedeceğim. Onun için BBP. Rüzgar istemiyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim