Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır!" M. Cemal KUNTAY

Atalarımızın kanlarıyla sulayarak Vatan yapıp, bizlere emanet ettiği kutsal toprağımız, Vatanımızın sahipliğini ve kaderini tayin hakkını ifade eden VATAN-daşlığımız: akp tarafından haraç mezat MİLYONLARCA elin Arap’ına, elin Suriyelisine, elin Katarlısına, elin Afgan’ına, elin Iraklısına, elin Rus’una, elin Ukraynalısına, elin Afrikalısına vb. varıncaya kadar KANUNSUZ BİR ŞEKİLDE yağmalatıp, satılmış ve SATILMAKTADIR!

Cumhuriyetimizin BÜTÜN VARLIKLARINI SATAN akp, her türlü gayrimenkul satışıyla bu ELLERE; VATAN-daşlık SATMAYA HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR!Zannettiğiniz gibi Bir gayrimenkul alana bir vatandaşlık değil, AİLE KAÇ KİŞİYSE TAMAMINA Türk Vatandaşlığı vermektedir.Bunların, özellikle Arapların çok eşli ve çok çocuklu olduklarını ve tavşan hızında (Türklerde %1.9,bunlarda %5.3) çoğaldıklarını düşünürseniz BU VATANIMIZIN İŞGAL VE İSTİLASIDIR.

Haricen de canlarının istediklerine KANUNSUZŞEKİLDE, VATAN-daşlık vermektedirler. VATAN-daşyapılanların Resmi Gazete’de yayınlanma mecburiyetini KALDIRAN akp, kaç milyona VATAN-daşlık sattığını ya da verdiğini TÜRK MİLLETİNDEN GİZLEMEKTEDİR. Neden akp, bir süre isim değiştirmeyi; e devlette kolayca yapılabilir kılmıştır?

Enflasyon gibi, akp’nin verilerine inanan akp seçmeni bile kalmamışken; Toprak-konut satışı ve onun dışında KANUNSUZ BİR ŞEKİLDE kaç milyonyabancıya KEYFİ VATAN-daşlık verildiği konusunda elimizde sadece, konuşmalarda söylenen ve birbiriyle çelişen; GÜVENİLMEZ resmi olmayan sayılar vardır.

VATAN-daşlık için gayrimenkul alım değerini 1 milyon dolardan 250 bin dolara indiren akp, uzun süre burakamda tutmuş; gelen tepkiler üzerine 400 bin dolara çıkartmak zorunda kalmıştır. AYLARCA bu artışı Resmi Gazete’de yayınlamayarak VATAN-daşlık SATMANIN KAMPANYASINI BİLE YAPMIŞTIR. 

Dünyanın hangi demokratik ülkesinde, böyle bir rezillik vardır? BIRAKIN VATANDAŞLIK ALMAYI,OTURUM İZNİ BİLE ALAMAZSINIZ. En küçük bir yanlışınızı gördüğünde de hemen sınıra koyar,gönderir. Milli ve ciddi bir devlette, olması gereken de budur.

Sizin için Türk’ün ŞEREFLİ VATAN-daşlığı, bu kadarUCUZ mudur? Bu kadar mı ayağa düşürülür? Vatanımızı işgal ettirdiğiniz milyonlara, şeker dağıtır gibi dağıtıyorsunuz.  

Bir de UTANMADAN seçimlerde oy kullandıracaklar. TÜRK’ÜN GELECEĞİNİ, arapvb. TAYİN EDEMEZ! BU, VATANA İHANETTİR!

Türk’ün Vatanında toplam sayılarının 13-15 milyon civarı KORKUNÇ bir adete ulaştığını tahmin ettiğimiz, VATAN-daşlık verilen veya henüz verilmeyen sığınmacı, kaçak-göçek YABANCI İŞGALCİ YAŞAMAKTADIR.  Akp Vatanımızı, en ücra köşesine kadar, çekirge sürüsü gibi SAYISI BELİRSİZmilyonlarca YABANCIYA işgal ettirmiştir.

Batırdıkları ekonomi ve bu işgal yüzünden TürkMilleti kendi vatanında mülteci gibi yaşamakta, beslenememekte, barınamamaktadır. Ucuz marketlerde bile fiyatlara bakanlar, Türk’tür.Barındırmak ve bakmak zorunda olmadığımız, 13-15 milyon kişinin ülkelerine gönderildiğini bir DÜŞÜNÜN. Konut ve gıda fiyatları en az yarı yarıya düşer. Bu ağır yük akp’nin fakirleştirdiği Türk Milletinin sırtından DERHAL kaldırılmalıdır!Akp üst kademelerindekiler için milyon dolarlar,sakız parası gibi küçülmüş olması nedeniyle; onların yaşanan sefaletten ve fakirlikten haberleri dahi yoktur. Bu gerçeği görmesini istemediklerinden, Türk Milletini bilerek fakirleştiriyorlar.

İşgalde para, silahtan daha güçlüdür. Yahudi,Filistin’i silahla işgal etmemiştir. akp’nin günümüz Türkiye’sine yaşattığı gibi 100 liralık yere, 1.000 lira vererek satın almıştır. Gene Türkiye’de ki gibi sonra kendi nüfusunu yerleştirmiştir. Tarlanızın 1 metresi işgal edilse kıyameti koparan Türk Milleti: akpvatanını en ücra köşesine, kılcal damarlarına kadar yabancılara işgal ettirdi. Ayrıca 85 milyona ait olan kamu arazilerinin ne kadarını, kimlere sattıkları da BİLİNMEMEKTEDİR. GÖRMÜYOR MUSUNUZ?

8.500 TL alan bir asgari ücretli çalışan, maaşının 1 lirasını bile harcamasa ancak 30 yılda 3 milyon TLbiriktirebilir. Batırdığınız ekonomi ve yabancıya konut satmanız yüzünden fahiş ötesine yükseltilmişfiyatlarda bırakın konut almayı, insanımız fahiş ötesi kiraları dahi ödeyememektedir. Türk Milleti başını sokacak bir konut bile alamazken, yabancıların10’nar 20’şer konut, dönümlerce toprak almasını nasıl açıklarsınız? Hiç mi Vatan duygunuz, hiç mi vicdanınız yok?

Akp DEVLET DEĞİLDİR! Akp cahillikten, fakirlikten,fanatizmden ve din tüccarlığından beslenen;liyakatsiz, kifayetsiz muhterislerle dolu; SADECE bir siyasi partidir.

Amaçları kesinlikle nüfus yapımızı bozarak,TÜRK’ÜN ELİNDEN VATANINI ALMAKTIR!Akp’den: “Türkiye’de şu kadar Arap yaşıyor. Arap realitesini tanıyacaksınız” sözlerini duymamız dayakındır. GERÇEK RAKAMI o zaman öğrenir, atı alanın Üsküdar’ı geçtiğini de anlarsınız. Daha şimdiden mitinglerde Arapça konuşmaya başlamışlardır.

“Türkiye’ye neden Türkiye denmiş?

Bu isim bu yurda gökten mi inmiş?

Demek ki ap açık bedel ödenmiş!

Bu memleket bizim, bu vatan bizim!

Mülayim bulup da Türk’teki huyu
Kuyu kazmasınlar ardından kuyu
Kabarmasın Türk’ün ayranı suyu
Bu memleket bizim, bu vatan bizim!” Ozan ARİF

“İsterse üzerinde ot bitmesin ne kadar değersiz olursa olsun, toprak devletin temelidir ve hiç kimseye verilemez!” METE HAN

Binlerce yıllık Türk devlet geleneklerini yok eden akp,seçim sandığıyla gönderilmeli ve devleti yönetirken işlediği bütün suçların hesabını, bağımsız yargı önünde vermelidir.

YÜCE TÜRK MİLLETİ, asayiş, güvenlik ve üniteryapımız için ÇOK BÜYÜK TEHDİT OLAN akp’ninbu EN BÜYÜK İHANETİNE; 14 MAYIS’TA SON VERECEK, Vatanımızın işgaline ve yağmalanmasınaDUR diyecek, akp’nin kanunsuz dağıttığı vatandaşlıkları İPTAL edecek, milyonlarca misafirin kendi vatanlarına sağ salim dönmesini desağlayacaktır! NOKTA.

M. Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ           11 Mayıs 2023        [email protected]

Editör: SEFA BUĞRA ŞENEL