Merzifon’da Proje Ofisi çalışmaları masaya yatırıldı Merzifon’da Proje Ofisi çalışmaları masaya yatırıldı
Amasya Ülkü Ocakları, 'Ülküde Birlik Ülkede Dirlik” isimli program düzenledi. İl Özel İdare Salonu'nda düzenlenen programa, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve sanatçı Osman Öztunç davetli olarak katıldı.

Ülkücülerin Türk milletinin teminatı olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Devletimiz ve milletimizle birlikte ateş çemberinin içinden geçiyoruz. Milleti millet yapan uğrunda bedeller ödediğimiz bedeller açıkça aşağılanıyor.” dedi.

Hiç kimsenin Türkü, ne devletini ne de milletini bölmekle imtihan etmemesi gerektiğini vurgulayan Kılavuz, “Biz Türk gençleri gerekirse yanımızda ki kırk çeri ile bir mızrak gibi esaretin bağrına özgürlük olarak saplanır kürşad oluruz, giyeriz beyaz kefenlerimizi kıyamete kadar vatan bileceğimiz Anadolu kapıların da sultan Alpaslan oluruz. Kırsalar da dalımızı kolumuzu Söğüt’ten dünyaya hükmeden bir çadırda yeniden kök salar Orhangazi, Ertuğrul Gazi ve Osman Bey oluruz.” şeklinde konuştu.

    Daha sonra sanatçı Osman Öztunç sahneye çıkarak kendi eserlerinden oluşan bir konser verdi. Yaklaşık bin kişilik katılımın gerçekleştiği programda coşkulu anlar yaşandı.
Editör: TE Bilisim