Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı
 MHP İlçe İstişare toplantılarının Aksu İlçesi’nde ki gününde yine kalabalık ve ilgi vardı. Aksu Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya  MYK Üyesi Kemal Çelik ,MHP İl Başkanı Osman Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Aksu İlçe Başkanı M. Cihangir Coşkun, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Reşat Oktay, İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Tunç, Ali Aslan, Antalya eski Milletvekili Nesrin Ünal ve  çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.


MHP Aksu İlçe Başkanı M. Cihangir Coşkun, çiftçinin zor günler geçirdiğini ifade ederek “Büyükşehir Yasası ile birlikte artık sondaj suyunun da bağlanacak bir saatle faturalandırılacağını söyledi.

2B Yasasına değinen İlçe Başkanı M.Cihangir Coşkun, “AKP Hükümeti  arsa fiyatlarını yüksek tutarak, insanların alım gücünü düşürüyorlar. 2B Parasını ödeyemeyen vatandaşımızın yıllarını, hayatını verdiği evini, ahırını, camını başkası gelip alacak. Bu insanlar nereye gidecek” dedi. 

Aksu’lu vatandaşların görüş ve düşünceleri alındıktan sonra  MYK Üyesi Kemal Çelik, ülke gündemi, yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile ilgili Türkiye’nin ve Antalya’nın yaşayacağı sorunlarla çözüm önerilerini konuştu.

Çelik, Aksu’da MHP’li bir belediye Başkanının olduğunu ancak kendi çıkarları doğrultusunda partisini değiştirdiğini söyledi. MYK Üyesi Çelik, “Aksu’yu tekrar MHP alacak. Bundan hiç kuşkum yok” dedi. İl Başkanı Osman Çetin’de birlik ve beraberlik içinde Aksu’da üç hilali dalgalandıracaklarını ifade etti. 

İl Başkanı Çetin, “Bizim olan belediyeleri kaybetmeden üzerine koyacağız. Seçim döneminde aday çok olacak. Kimse kimseye kızıp küsmeyecek. Bu bir yarış, günü geldiğinde adayımız kim olursa olsun oyumuzu ona vereceğiz. Aksu’yu MHP’li Belediye Başkanı yönetecek.” dedi.

Editör: TE Bilisim