7. Nilüfer Caz Festivali, caz severlerle buluşmaya hazırlanıyor 7. Nilüfer Caz Festivali, caz severlerle buluşmaya hazırlanıyor
Bursa’da 2 kişi, belediye otobüsünde kendilerini sesli müzik dinlememesi için uyaran şahsı bıçakladı.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünde bu sabah sesli müzik dinleme tartışması bıçaklama olayı ile noktalandı. Terminalden Heykel istikametine gitmekte olan 38 numaralı belediye otobüsünde yolculuk yapan 2 arkadaş ile Hakan K. (18) isimli başka bir yolcu arasında sesli müzik dinlenmesi konusunda tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında 2 arkadaştan biri kendilerini uyaran Hakan K. ile kavgaya tutuşken, diğer arkadaşı ise üzerindeki bıçağı çıkarıp bu şahsı göğsü ve omzundan bıçakladı.

    Otobüsteki yolcuların gözleri önünde gerçekleşen olaydan sonra şahıslar otobüsten inerek kaçtı. Olayda yaralanan Hakan K. ise çağrılan 112 ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunduğunu öğrenildi.

    Görgü tanığı diğer yolcuların anlattığına göre ismi öğrenilemeyen 2 arkadaş kulaksız bir şekilde ellerindeki telefonlardan müzik dinlerken, diğer koltukta oturan Hakan K.’nin kendilerini uyarması sonrasında bıçaklı kavga yaşandı. Görgü tanıkları şöyle konuştu: “2 arkadaş ellerindeki telefonla sesli müzik dinliyordu. Diğer yolcu ise bunları; ‘burada telefonla konuşuyoruz, ya şunu kulaklıkla dinleyin, ya da sesini kısın’ diye uyardı. Bunun üzerine 2 arkadaştan biri kalkıp bu şahsa saldırdı. Diğer arkadaşı ise üzerindeki bıçağı çıkarıp yolcuyu bıçakladı.”

    Otobüste güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, diğer yolcuların ifadelerinden yararlanarak kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yolcuların gözleri önünde gerçekleşen olay sonrasında polis soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim