Milli Eğitim, kalite yolculuğunu personelden başlatıyor Milli Eğitim, kalite yolculuğunu personelden başlatıyor
Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenecek ‘Bilim ve Teknoloji Festivali’, bu yıl 3 – 5 Mayıs tarihlerinde Merinos Parkı’nda gerçekleştirilecek.

        Bursa’da geleceğin bilim insanlarının gelişmesine sağladığı katkıyı arttırmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, bilim şenliğini bu yıl kapsamı ve proje paydaşları genişletilerek düzenlemeye hazırlanıyor. ‘Bursa Bilim ve Teknoloji Festivali’ adıyla gerçekleştirilecek festival, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Merinos Parkı'nda renkli görüntülere imzasını atacak.

        'Bilim Baharı Başlıyor' sloganıyla düzenlenecek etkinliklerin iyileştirilmesi adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü, üniversiteler, BEBKA, KOSGEB, BUTAL, Uludağ İhracatçılar Birliği gibi Bursa'nın önde gelen birçok kurum ve organizasyonlarının temsilcileri Merinos AKKM’deki toplantıda bir araya geldi. Sanayi kuruluşları, Ar-Ge merkezleri, bilim merkezleri, teknik lise ve ilköğretim öğrencilerine ait bilim projeleriyle bilim dostu tüm mucitlerin proje ve icatlarını sergileyecekleri etkinlik, Merinos Parkı'nda açık alanda düzenlenecek. Üç gün sürecek organizasyonun 'Bahar Festivali' atmosferinde yapılması hedefleniyor.
Editör: TE Bilisim