Şeytanın tatile çıktığı an. 'Babamın vasiyeti ücretsiz bakım yapacağım' dedi 30 klimayı söküp götürdü Şeytanın tatile çıktığı an. 'Babamın vasiyeti ücretsiz bakım yapacağım' dedi 30 klimayı söküp götürdü
 
 Türk-Tav Başkanı Oğuzhan UZUN; ''Konuşmacı olarak Bir kereden çok şey olur ve Kod Adı Beyaz Ölüm kitaplarının yazarı uzman narkotik polisi İsa ALTUN, Emekli Emniyet Genel Müdürü Kemal ÇELİK, Süleyman Demirel Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ramazan ÖZÇANKAYA'nın katılacağı seminer halka açıktır ve tüm Antalyalıları bekliyoruz.

Unutmayınızki= Bir insan değişir; dünya değişir'' dedi.


SİYASİ PARTİLERDE DESTEKLİYOR.

MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali PALABIYIK; ''Gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu kullanımının çoğalması, özelliklede kırsal bölgeerde madde bağımlılığının artması tehlikenin boyutunu her geçen gün arttırmaktadır. Bu batağa düşenlerin kurtarılması için daha ciddi adımlarla harekete geçilmesi lazımdır. Bu madde bağımlılığından kurtulmak için mücadele veren ve yardım bekleyenlerde var. Maalesef Antalya'mızda madde bağımlılarını tedavi edecek bir hastanemiz bile yok. Yetkili makamların bu içler acısı duruma bian önce müdahele etmeleri gerektiğini tekrar söylüyoruz ve Türk-Tav Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ''Bir kereden çok şey olur'' seminerini tüm imkanlarımızla destekliyor, tüm vatandaşlarımızdanda destek bekliyoruz.

HER KESİMDEN DESTEK VAR.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı E.Serkan UYSAL; ''Kültürümüzü yozlaştıran toplumsal meselelerle mücadele etmek yegâne görevimizdir. Gençlerimizin ve Ailelerinin uyuşturucuya karşı bilinçlenmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz'' dedi.


Editör: TE Bilisim