Yozgat İş Kurumu Müdürlüğü ilde iş gücü piyasa araştırması yaptı Yozgat İş Kurumu Müdürlüğü ilde iş gücü piyasa araştırması yaptı
Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2013 yılı faaliyet döneminde görev alacak muhtarlar arasında seçim yapıldı. Seçimde oyların çoğunluğunu alan merkez mahalle muhtarlarından Bülent Karasu ile köy muhtarlarından Ömer Faruk Öztürk, vakıf mütevelli heyetine seçildi.

        Boğazlıyan Öğretmenevi'nde düzenlenen seçime Vakıf Müdürü Turan Kaya, vakıf personeli Ayla Uyar ve mahalle muhtarları katıldı.
Vakıf mütevelli heyeti seçimine, mahalle muhtarlarından Bülent Karasu ve Ruhi Ceylan ile köy muhtarlarından Ömer Faruk Öztürk, Zabit Alkan ve Hanifi Eker aday oldu. Merkez mahalle ve köy muhtarları için ayrı ayrı seçim yapıldı. Seçimlerde oyların çoğunluğunu alan merkez mahalle muhtarlarından Bülent Karasu ile köy muhtarlarından Ömer Faruk Öztürk, Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mütevelli heyetine seçildi.
Editör: TE Bilisim