Yozgat İş Kurumu Müdürlüğü ilde iş gücü piyasa araştırması yaptı Yozgat İş Kurumu Müdürlüğü ilde iş gücü piyasa araştırması yaptı
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, yayınladığı yazılı açıklamada Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) çıkan olayları kınadıklarını bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Orta Doğu Teknik Üniversitesi TÜBİTAK Uzay Bilimleri ve Teknoloji Araştırma Merkezi’nde Göktürk II Uydusu'nun yörüngesine fırlatılması sebebiyle düzenlenen törende çıkan olayları kınıyoruz. Üniversitede bir tören düzenlenmiş olup, Sayın Başbakanımızın törene bizzat teşrif etmeleri Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin bilime ve teknolojiye verdiği desteğin somut bir göstergesi olarak anlaşılmalıdır. Ancak ve ne yazık ki uzay bilimleri ve teknolojileri alanındaki böylesine önemli bir başarıya verilen bu destek, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde bazı çevrelerde suiistimale açık ve çoğunun öğrencilikle bir ilgisi olmadığı anlaşılan bazı kişilerin şiddet ve terör içeren eylemleriyle karartılmaya çalışılmıştır."
Editör: TE Bilisim