1-Prof. Dr. Tolga Yarman: "Türkiye'de siyaset tıkanmış durumda, 6 lı masa büyük bir hayal kırıklığına dönüşmeden önce , '1921 Anayasasına niye ihtiyaç duyduklarını açıklamalıdırlar' Bu fikri kimlerden aldıklarını ve neden halka umut diye pompaladıklarını merak ediyoruz" dedi.

2-Prof Dr Tolga Yarman hocamızın CHP yönetimine ve Millet ittifakı unsurlarına çağrısını dinletmek zorundayız yoksa yarın çok geç olabilir...

3-Prof Dr Tolga Yarman'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'na ağır sualler....

4-Nükleer Bilimler Uzmanı Prof Dr Tolga Yarman şu açıklamasında yerden göğe kadar haklıdır. Hoca İlmi siyaset diliyle konuştuğu için herkese hitap etmiyor/muhataplarına söylüyor.. Partizanlar herzaman yaptıkları gibi 3 maymunu oynasın hatta başını kuma gömsün deve kuşları gibi!

5-Seküler görünen partiler goygoya günü kurtarmaya devam edebilirler ama yarınları olmayacak zira Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkım ekibi kurulmuş ve artık meydan okuyorlar! Bunun 1 adım sonrası içsavaş, 2 adım sonrası Irak, 4 adım sonrası Afganistan, Uyuyun!

6-Prof Dr Tolga Yarman'dan, Kılıçdaroğlu'na: "Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğu ortaya çıkmışken üzerine neden gitmediniz! 2017'de sahte oy pusulalarıyla rejimin değiştirilmesine neden göz yumdunuz? Erdoğan dışarıdan endüklendiyse sizin endüklenmediğiniz ne malum?!"

7-CHP Genel Başkan Adayı Prof Dr Tolga Yarman'dan Millet İttifakının 6 lı masasına; "Haddinizi bilin, ihanete ortak olmayın, 6 oktan biri Milliyetçilik ilkesidir ama bu Türk milliyetçiliğidir, rotanızı sapıtmayın, Atatürk'ü tartışmak hepinizin boyunuzu aşar, edepsizliği bırakın"

8-Atatürk’ün üniformasındaki madalyalara baksınlar! 1-Harp Madalyası 2-Mecidi Nişanı Şemsesi 3-Osmani Nişanı Şemsesi 4-Osmani Nişanı 5-Mecidi Nişanı 6-Demir Salip Nişanı 7-Demir Salip Nişanı 8-Altın İmtiyaz Madalyası 9-Altın Liyakat Madalyası 10-Gümüş İmtiyaz ve Liyakat Madalyası

9-O gün her yaştan, her meslekten insanlar Atatürk'ü dinlemeye gelmişti. Atatürk de onlara diyor ki; "Türklüğün unutturulmuş büyük medeni vasfını bütün Dünya'ya yeniden tanıttık..."

10-Prof dr Tolga Yarman: "CHP de tüm demokratik süreçleri tıkayanlar ülkeye demokrasiyi getiremez, bunları söylemek zorundayım."

11-"Türkleri silinmekten kurtaracak olan ‘milliyet’ fikridir. Türk, Türkleştikçe kuvvetlenir." - Ziya Gökalp

12-Zenginliği ülkemdeki gayriTürk unsurlardan alıp Türklere verdiğim için malum azınlıkların bana hıncı bitmez! GayriTürk unsurlar yine yönetime seçilip, Türkler yeniden sefalete düşürüldüğünde, Türk genci o zaman beni ve yaptıklarımı daha iyi anlayacaktır...demişti BilgeAtatürk

13-Yunan Prof Dimitri Kitsikis, 1921 Anayasası isteyen kriptoların şifrelerini açıklarken, 15. Yy dan itibaren Osmanlıyı biz (Rum-Ermeni ve Saray ittifakı) yönetiyorduk niye yıktık ki sanki Batılıların gazına gelip diyordu. Haklı mı haksızmı okuyucunun dinleyicinin taktiridir.

Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi

14-Hüseyin Çelik: "Abdülhamit’e en yakın adamların yüzde doksanı ya Rumdur, ya Ermeni’dir ya Musevidir." "Bizim Muhafazakarların zannettiği bir Abdülhamit yoktur." *Bizde ki muhafazakarlar, demokratlar, sosyalistler nedense Türk düşmanı yapıldı!...

15-Konuya dair zincir

16-Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’nun “kripto Ermeniler” konusundaki suskunluğunu bozup ülkemizde en az 500 bin “kripto Ermeni” olduğunu açıklayalı 13 sene oldu. Çocuklarına Türk ismi veren bu kriptolar, siyasetin önemli noktalarında ve meclisteler!..

17-"Kahraman ırkıma sızmış ihânet. Bütün yüreklerde acı ve nefret. Düşmanlarım mert değil, hepsi de namert. Türk'e Türk'den başka yoktur, dost nimet..." Anlayana...!

18-İHANET, HER YERDE İHANET! VEFA İSTANBUL'DA BİR SEMT ADIY İMİŞ..!

Türkiye Atatürk’ün mirasını reddetmelidir. S.Huntington Atatürkçülük öldü nurcular ileri. P.Henze Kemalizme son verin Osmanlıyla övünün. G. Fuller Hangi istiklâl vardır ki yabancıların nasihatleriyle, planlarıyla yükselebilsin?Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir M.K.ATATÜRK

20- David Rockefeller: “Atatürk yüzünden, planlarımızı yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık.” Rothschild: "Mustafa Kemal, bizim temsil ettiğimiz dünyanın en büyük düşmanıdır."

21-Herkes bilmelidir ki; bu millet sahte dincilerden, sahte Atatürkçülerden ve kuru sıkı milliyetçilerden kendini kurtaramadığı sürece, siyasi ve ekonomik düzlüğe çıkamaz! Japonlar gibi, 4 yaşından başlayıp milleti eğitip gerçek yurtsever yetiştiremediğin sürece sürüneceksin!!

22-Prof Dr Tolga Yarman: geçtim yurdumuzda demokrasiyi hiç bir partide demokrasi yok. Herkes tiyatro oynuyor. Delege sistemi şişti, bu sistemi değiştirmeyen ağalar ülkeye demokrasi getirecekmiş! Demokrasimiz 40 yıl öncesinin çok gerisindedir şu an. Anlarsan bunun sebebi açıktır!

23-Al birini vur ötekine! İstiklal Harbindeki şehitlerin ruhlarını sızlattılar!

24-Prof Dr Tolga Yarman: Kemal Kılıçdaroğlu'nun hatalarını tek tek saydı ve arkasından kabiliyetlerini kutluyorum dedi... Haklı mı haksız mı dinleyen karar versin.

25-Tolga Yarman: Dokunulmazlıkları kaldıralım dediler Kılıçdaroğlu tamam dedi sonra milletvekilleri tutuklandı! Bunu örtmek için Kılıçdaroğluna yürü dediler, 400 km yürüdü, Guinness Rekorlar kitabına girecek! Bu aklı ona kim verdiyse 1921 Anayasasına dönün aklını da onlar verdi!

26-dARbeli Matkapla Türkiye tasfiye edilirken!

27-Prof Dr Tolga Yarman: "Sevr'in,1918'in müttefikleri 1922'nin intikamını almak istiyorlar bizden. Bunu yapmak içinde işbirlikçi partilerimizi kullanıyorlar! Halkımız uyanamıyor çünkü iktidarı dizayn eden bu güçler muhalefeti de dizayn ettiler.... Ağzına sağlık Tolga hocam.

VİDEO LİNK:

https://twitter.com/Saka_larr/status/1514642872506662912?t=ap2V1MbofgRZd5Sj1EUCGQ&s=19

Editör: Kerim Öztürk