MHP Mardin il başkanlığı MHP Mardin il başkanlığı
Mardin'in Derik Kaymakamı Ahmet Demirci, Derik Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu. Gençlerin derdini dinleyen Demirci, projelerini anlattı.

Gençlerin sordukları sorulara cevap Demirci, en çok eğitim üzerine soru sorulmasından memnun olduğunu belirtti. Kaymakam Demirci, öğrencilerin Derik’te spor yapabilecekleri yerlerin olmayışında şikâyetçi olmalarına ise müjde vererek cevap verdi. Derik Kaymakamı Demirci, gençlere 2013 yılında spor kompleksinin temelinin atılacağını müjdesini verdi. Ahmet Demirci, Derik Devlet Hastanesi karşısı Seydi Keskin İlköğretim Okulu yanına yapılacak olan spor kompleksinin kapalı spor salonu şeklinde modern bir kompleks olacağının müjdesini verdi.

    Eğitim insan gelişiminin en temel unsuru olduğunu kaydeden Demirci, "Bir kişi kendisine bir hedef koyduğu müddetçe istediği hedefe ulaşmak için hiçbir şey ona engel olamaz. Eğitimde başarıyı yakalamak için tabi ki bina, okul, öğretmen ve eğitim materyallerini etkisi büyüktür. Ancak bunlar sadece yardımcı şeylerdir. Asıl başarı kişinin kendisine inanması ve koyduğu hedefe doğru emin adımlarla ilerlemesidir. Bunu yaptığı müddetçe her şey ona yardımcı olur. Asıl mesele başarı yakalamak için insanın başaracağına inanmasıdır. Bir çok kez şahit olmuşuzdur, çobanların dağda çalışıp Üniversite kazanmasına. Hedefinin olduğu müddetçe dağda çobanlıkta yapsanız başarıya elbet ulaşırsınız.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim