Başkan Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi Gaziantep'in çehresini değiştirecek Başkan Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi Gaziantep'in çehresini değiştirecek
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi’nde 660 konutun yapımına başladıklarını, Bu konutları 1 yıl içinde de vatandaşlara teslim edeceklerini söyledi.

Gazikent Mahallesi’nde başlatılan toplu konut çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Kamulaştırmayla evlerini almış olduğumuz vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını gidermek için piyasaya konut arz etmemiz gerekiyordu. Bunun için elimizde bulunan Gazikent’deki arazinin ihalesini gerçekleştirdik ve inşaatını başlattık. Buradaki projelerimizi bir yıl içinde teslim etmeyi taahhüt etmiştik. 1 yıl içinde de inşallah bu 660 konutu vatandaşımıza teslim etmiş olacağız.” dedi. Toplu konutun yanı sıra okul ve yurt inşaatına da başladıklarını ifade eden Fadıloğlu, “Toplu konutları teslim ederken, öncelik sıralarımız var. Kentsel dönüşüm içinde kalan vatandaşlarımıza öncelik tanıyarak onların bu evlerden almasını sağlayacağız. Onlardan artan yer olursa, diğer talep eden vatandaşlarımıza satmamız söz konusu olacaktır. O bölgenin yanında ikinci lise inşaatımızın temeline de başladık. Gazikent’te yapılan 660 konutun hemen 200 metre ilerisinde de yurtlu bir şekilde yeni bir imam hatip lisesinin temelini attık. İnşallah onu da evler bittiği zaman milletimizin hizmetine sunmuş olacağız.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim