Balıkesir’de konsolosluk açıldı Balıkesir’de konsolosluk açıldı
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, ihalesi yaklaşık bir ay önce yapılan Beyköy Köprülü Kavşağı'nın inşaatına başlandı. Bir yıl içinde hizmete açılması planlanan kavşak sayesinde ilçeye giriş çıkışlarda ulaşımın rahatlaması amaçlanıyor.

Bandırma istikametinden Gönen'e gelişi daha güvenli hale getirecek köprülü kavşak, aynı zamanda Gönen Organize Sanayi Bölgesi için de büyük kolaylık olacak. Gönen istikametinden gelen araçların, Çanakkale istikametine kesintisiz devam etmesini sağlayacak. İki istikameti de birbirinden ayıracak şekilde ikili inşa edilecek kavşak, altı tane dev ayak üzerinde yükselecek.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin Gönen-Bandırma yoluna 40 milyon lira tutarında sıcak asfalt dökeceğini de belirterek, "Karayolları 14. Bölge Müdürümüz, sıcak asfalt dökümü esnasında Beyköy'e köprülü kavşak ve Buğdaylı köyü mevkisine altgeçit yapılacağını söylemişti. Şimdi bu çalışmaya başlandı. İnşallah bir yıl içerisinde tamamlanıp hizmete girecek." dedi. Başkan Yakar, Gönen-Sarıköy yolunun Hasanbeyköy mevkisindeki kavşakta da düzenlemeye gidileceğini kaydetti.
Editör: TE Bilisim