Otomobil takla attı, 3 kişi yaralandı Otomobil takla attı, 3 kişi yaralandı
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, istişare toplantısında bir araya gelerek, ilçenin kalkınması için yapılması gereken çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

        Pazarcıklı iş adamları ve esnaflardan oluşan Pazarcık Narlı İşadamları Derneği (PANİAD) ve Pazarcık Genç İş Adamları Derneği (PAGİAD) ilçenin kalkınması için ortak akıl toplantısı düzenledi. PANİAD binasında yapılan istişare toplantısına PANİAD Başkanı Ali Aladanlı, PAGİAD Başkanı Mehmet Yılkıcı, Özdal Tekstil'in sahibi Salman Özdal, Eczacı Ahmet Ateş ve iş adamları katıldı.

        İlçenin sorunlarının konuşulduğu toplantıda kısa vadede yapılacak işler tek tek görüşülürken ilçeye hangi yatırımIN daha faydalı olacağı şeklindeki sorularına cevap arandı.

        İstişare toplantılarının ayda en az bir defa olması için bir araya geleceklerini belirten PANİAD Başkanı Ali Aladanlı, Pazarcık ilçesindeki en büyük eksikliğin insanlara arasındaki diyalog eksikliği olduğunu belirtti.

        Kendilerine bağlı 80 üyenin tamamının aktif olduğunu belirten PAGİAD Başkanı Mehmet Yılkıcı kısa sürede ilçedeki esnaf için önlem alınmazsa esnafın halinin kışın perişan olduğunu kaydetti. İlçe merkezinden geçen Malatya-Adıyaman karayolunun ilçe ekonomisine gelir getirmesi için gerekli çalışmaların hızlanması gerektiğini belirten Yılkıcı, "Pazarcık ilçesi içerisinden geçen karayolunun günde 5 bin araç geçiş trafiği var bu araç trafiğinin ilçeye gelir getirmesi için çalışmalar yapılıp kısa sürede hayata geçirilmesi lazım." dedi.
Editör: TE Bilisim