Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması
         Öncelikle 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye’nin ailesine baş sağlığı dilemek istiyorum. Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabırlar ihsan eylesin. 

Gelelim polemiğe girenlerin ayıplarına; Sarısu deresinin taşmasından kaynaklanan ve siyasi temsilcilerin birbirlerinin kucaklarına attıkları suçlamaların çirkinliklerine bakınız.
Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek ''hizmet ettiğini, suçlamaları kabul etmediğini'' dile getirerek inkar yolunu seçiyor. Yaptığın hizmet ortadadır sayın başkan. Bu bölgede Halk isyan içindedir.

Daha sonrada AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Ali Eciş  çıkarak diyor ki Muhittin Böcek ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın suçludur diyor. Sayın Eciş size soruyorum; Büyükşehir Belediye başkanlığı bir önceki dönemde kimin başkanlığındaydı ?  O koltuğu idare etme yetkisi sizlerde değilmiydi ? Neden sizin başkanınız yapmadı da sizlerden sonra gelen suçlu konumunda oluyor?  Şimdi mi aklınıza geliyor bu sorunu çözmek? Küçücük  bir bedenin ölümüyle mi aklınıza geldi sayın başkan. Büyükşehir Belediye Başkanı  suçlu da neden sizin başkanınız suçlu değil?  Başkalarını suçlarken aynaya bakmanız gerekmiyormu? Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis üyeleriniz belediyede ne iş yapıyor? Onlar neden bu konu hakkında çalışma yapmadılar? Yoksa iktidar partisi olarak bizde Konyaaltı ve Büyükşehir Belediyesinde yatıyoruz, bu olayın müessifi biziz diye, neden diyemiyorsunuz? Meclis üyelerinizin çalışmalarının yetersiz olduğundan, görevlerini yapmadığından,  neden bahsedemiyorsunuz?

Sayın Eciş bu olayın sorumluları, Konyaaltı Belediye Başkanı, Büyükşehir belediye başkanı, meclis üyeleri ile CHP - AKP teşkilat başkanlarıdır. Çünkü sizlerin yöneticileriniz sorumluysa, sizlerde sorumluluk altındasınızdır.

 Olan o küçücük yavruya oldu. üzülüyorum sizlere, çıkıp da birde basın açıklaması yapıyorsunuz. Aynaya bakınız efendim Aynaya.

Editör: TE Bilisim