Milliyetçi Hareket partisi Kadın Kolları Başkanı Hülya Sağlam; ‘’ Ne zamandır Milletini sevmek, Milletiyle gurur duymak, mensubu olduğu Milletinin anane gelenek ve görenekleriyle içli dışlı olmak bu ülkede suç oldu. Biz hiçbir milletin kendi insanını, kendi Milliyetini sevmesini nahoş karşılamıyoruz. Bizim de mensubu olmaktan guru duyduğumuz Milliyetçiliğimize kimsenin dil uzatmasına müsaade etmeyiz. Bu dil uzatan, Başbakan da olsa Cumhurbaşkanı da olsa fark etmez.

       Geçmişte de günümüzde de bugüne kadar, hiçbir Almanın hiçbir Fransız’ın, hiçbir İngiliz’in ve Arap’ın ben Almanyalıyım, Fransalıyım, İngiltereliyim, Arabistanlıyım dediği duyulmamıştır.  Hangisine sen kimsin diye sorsan hepsinin de cevabı: ben Almanım, ben Fransızım, ben İngilizim, ben Arabım dediğini görürsünüz. Ama kendilerinin ağzından bu güne kadar ben Türk’üm dediğini duymadığımız Türklüğünden utanan bir kişinin de Türkiye Cumhuriyetinin başına gelmesine ben bir anlam veremiyorum.

       Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayıp da PKK açılımı zarar görmesin, hepsinden ötede ben Başkan olayım da gerisi önemli değildir diye “TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ” ayakları altına aldığını söylemeyi Türk milliyetçiliği olarak kabullenemiyoruz.

Edremit’te balık bereketi yaşanıyor Edremit’te balık bereketi yaşanıyor

        Bu milletin %90 milliyetçidir. Yani Vatanını, Milletini, Toprağını, Bayrağını seven insanlardır. AKP ye oy verenlerin PKK sempatizanları hariç diğerleri de milliyetçidir. Irkçılığı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Türk Milliyetçileri hiçbir zamanda ırkçı olmamıştır.

Bebek katili APO nun ve PKK’nın arzularını, isteklerini yerine getireceğiz diye Türk Milliyetçiliğini neden ayaklarınızın altına alıyorsunuz.

       Başkanlık sistemini getirmek ve PKK’nın hâkim olduğu bölgelerin oyları ile Başkanlık koltuğuna oturmak için neden Türk Milliyetçilerine ve Türk Milliyetçiliğine hakaret ediyorsunuz. Ayaklarınızın altına aldığınız milletin ve milliyetçiliğin mi? Başbakanlığını-  Başkanlığını yapacaksınız.

       Ey Milliyetçi olmakla guru duyduğunu söyleyen ve AKP ye oy veren kardeşlerim. Verdiğiniz oyun nereye gittiğini. Kimlere hizmet ettiğini. Neyin açılımı ve kimin kurtulması için mücadele edildiğini gördünüz mü?

      Oylarınızı AKP ye verirken; Türk Halkına hakaret edilsin, APO kurtulsun, neye mal olursa olsun Erdoğan Başkan olsun, Türklük Anayasadan çıkarılsın. Milletin geleceği için mücadele edenler hapishanelere tıkılsın. Bebek katili ve yandaşları salıverilsin diye mi destek oldunuz.

       Bu yüce Millet sizi başa getirdiği gibi, baş aşağı etmesini de iyi bilir. Lütfen Türk Milliyetçilerine ve Türk kelimesine hakaret etmekten vazgeçin diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim