Üyeleriyle sürekli istişare yapan MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatının son toplantısında ilginç diyaloglar oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Palabıyık; ‘’Milliyetçi Hareket Partisinin oyları tüm Türkiyede olduğu gibi ilçemizdede yükselmektedir bunun en büyük kanıtıda son 1 ay içerisinde partimize üye olup bugün rozetlerini takacağımız 64 kişilik Konyaaltılı hemşehrilerimizdir, önümüzdeki günlerde partimize toplu katılımların olacağınıda şimdiden söylemek isterim. Ayrıca toplantımızı gerçekleştirdiğimiz bu salonu bize tahsis eden Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Durali Kolpak’ada teşekkür ederim. Partimizde Belediye Başkanı Adayı olmak için sahada çalışan 16 aday adayı var. Herbiride Konyaaltında ikamet eden ve hemşehrilerimiz tarafından sevilen kişilerdir. Bizim bu konudaki seçimimiz komuoyu yoklaması ile olacaktır. Konyaaltılı hemşehrilerimiz aday adaylarımız içinde kimi isterse bizim adayımız o olacaktır, bu konuda aday adayı babamda olsa torpil yok’’ dedi.  

 

     İstişare toplantısında İlçe Başkanın konuşmasının ardından söz alan MHP MYK Üyesi Kemal Çelik’in ülke gündemine dair konuşma yapmasının ardından MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ‘’biz Ülkücüler Tayyip Erdoğan’ın sözüyle hareket etmeyiz, ama Genel Başkanımızın bir sözüyle Misak-I Milli sınırlarını yedi düvele karşı Bozkurtlar olarak koruruz’’ dedi.

 

     MHP Konyaaltı İlçe Başkan yardımcısı Cengiz Ismık;  ‘’Üyelerimizle beraber irtibat halinde olarak, fikir alış-verişi yaparak, partimizin oyunu Konyaaltı İlçemizde yükselttik. Türk Bayrağına sahip çıkan, Devletini, Milletini seven herkesi aramızda görmek isteriz. Biz teşkilat olarak seçim stratejilerimizi üyelerimizin görüşlerini dikkate alarak, onlarla beraber belirliyoruz. Konyaaltındaki hemşehrilerimiz bizim bu özverili çalışmalarımızın karşılığını sandıkta vereceğine inanıyoruz’’ dedi.

Antik Patara’nın muhteşem tarihi Antik Patara’nın muhteşem tarihi

 

     MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 24.Dönem MHP Milletvekili Aday Adayı olan Jin.Opr.Dr.Suat Kayaalp bu toplantı vesilesiyle MHP’den Konyaaltı Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Kayaalp; ‘’ Eğer partimiz ve  Konyaaltılı hemşehrilerimiz bizi bu göreve layık görürse Konyaaltına layık olduğu hizmetin  MHP kadroları tarafından verileceğini ispatlamak istiyorum’’ dedi. Partiye yeni katılan 64 üyenin rozetlerinin MHP’li yöneticiler tarafından takılmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilisim