4 Kasım 2012 tarihinde düzenlenen MHP Kongresi’nde genel başkan adayı Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ı destekledikleri için kapatıldıkları iddia edilen il teşkilatlarına bir yenisi daha eklendi. MHP Rize İl Başkanlığı, genel merkezden alınan tek cümlelik faks mesajı ile kapatıldı.

 
MHP Büyük Kurultayı'nda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin en büyük rakibi olarak görülen Trabzon milletvekili Koray Aydın'ı destekleyen ve kapatılan MHP Muğla, Sakarya, Konya, Çankırı ve Edirne teşkilatlarının ardından "tek cümlelik faks mesajıyla" bugün de MHP Rize İl Teşkilatı’nın kapısına kilit vurulduğu bildirildi.

Çay Üreticisi Çayını Sahurdan Sonra Topluyor Çay Üreticisi Çayını Sahurdan Sonra Topluyor

Genel başkanlık seçimlerinde Koray Aydın’a destek verdiğini açıklayan MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi'ye MHP genel merkezi tarafından sabah saatlerinde bir faks mesajı gönderildi. Tek cümlelik mesajda "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; RİZE il teşkilatı, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır" ifadelerine yer verildiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim