Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından, İlçedeki Milliyetçi Hareket Partili üyelerin birbirlerini daha yakından tanıması ve kaynaşması için  "çiğköfte etkinliği" düzenlenliyor.

Geçtiğimiz günlerde olağan 9. istişare toplantısını salona sığmayan bir kalabalıkla gerçeklerştiren Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığı, aynı mahallede ikamet eden ve yakın mahallelerdeki Milliyetçi Hareket Partisine üye olan hemşehrilerini birbirine kaynaştırma amacıyla cuma akşamları parti binasında "çiğköfte etkinliği" düzenleyecek.

Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması

 Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali PALABIYIK; 2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde birlikte çalışacağımız partimizin üyelerinin ikamet ettikleri mahalleler ve çevre mahallelerdeki üyelerimizi daha yakından tanıması amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltında seçimi kazanacaktır şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz , parti üyelerimiz ve tüm dava arkadaşlarım buna gönülden inanmaktadır. Konyaaltı İlçemizin Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına ihtiyacı her geçen gün artmaktadır, Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı olarak bölgemizin sorunlarını en iyi bilen ve en sağlıklı çözümü üretecek olanda biziz dedi.

Editör: TE Bilisim