Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği “Mucize Sensin” isimli kan bağışı kampanyasında 2 bin 73 ünite kan toplandı.

Vali Hüseyin Avni Coş ile Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın da hazır bulunduğu kampanyanın kapanış töreni Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulunda gerçekleşti.

Kampanyada en çok kan toplayan polis adaylarından 13’üne Adana Büyükşehir Belediyesi birer adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz, 2 bin 73 ünite kan toplayan polis adayı öğrencilerini takdir edip, “Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Başkan Vekili Aldırmaz, “Öğrenci arkadaşlarımız kampanyayla Kızılay’a destek, bizlere moral verdi. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu kampanyanın bir parçası olmaktan mutluyuz. Bugün size vereceğimiz bilgisayarlar bu yaptığınız hizmetin karşılığı değil. Sadece sizlere bugünü hatırlatmak için bir hatıra. Ben inanıyorum ki sayın valimizin himayelerinde bir kampanya başlatsak dünya rekorunu da kırarız.” şeklinde konuştu.

Belediyenin kan bağışı toplanmasında derece giren 13 öğrenciye bilgisayar verilmesinin yanı sıra Kızılay Adana Şube Başkanlığı da 1. olan öğrenciye bir adet takım elbise, polis okulu müdürlüğü ise 12 öğrenciye gömlek hediye etti.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise yaptığı konuşmada “Adana ve bölgemizde 101 hastanemizin kan ihtiyacını sağlıyoruz. Bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerine güvenli kan temini konusunda polis okulu öğrencilerinin katkıları ile önemli bir bir iş yapmış olduk.” dedi.
Editör: TE Bilisim