Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı
Gaziantep'te 10 yıldır çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren Durdu Ergin, örnek bir projeye imza attı. Ergin, firma olarak, şehit çocukları ve gazilerin kız isteme buketleri ve gelin arabası süslemesi gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılama kararı aldı.

Şehit aileleri için ne yapabileceğini düşünen Kardelen Çiçekçilik firmasının sahibi Ergin, uzun zamandır hayata geçirmek istediği ve şehit ailelerinin yüreklerine bir nebze olsun su serpmek için duygulu bir çalışmayı hayata geçirdi. Şehit çocukları, kardeşleri, gazi ve gazi çocuklarının kendilerini özel günlerinde yalnız hissetmemesini isteyen genç esnaf, kız istemeye giden ya da düğün öncesi gelin arabası süslemek isteyenleri işyerine davet etmeye başladı. Bunun için de camekana 'Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize kız isteme buketi ve gelin arabası süslemesi hediyemizdir' yazılı bir pankart astı. Ergin, projesi ve ailelerin belirlenmesi için de Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Vakfı'nın yöneticilerinin referansını esas alacak.

Hayata geçirdiği projeyle ilgili konuşan Ergin, "10 yıldan beri çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 10 yıldan beri şehit ve gazilerimiz adına ne yapabiliriz düşüncesindeydik. Bundan sonra şehit çocuklarımıza, kardeşlerine, gazi ve gazi çocuklarına ahde vefayı göstermek için kız isteme buketi ile gelin arabası süslemelerini hediye edeceğiz. Belki bu vesileyle onların bir nebze acılarını dindirmiş olacağız. Onların gönlünü kazanmış olacağız. Çiçekçiler olarak da şehitlerimizi unutmadığımızı, gazilerimizi yalnız bırakmadığımızı onlara hissettireceğiz. Bundan sonra bizi arayıp yanımıza gelecek şehitler ve gazilerle ilgili dernekler tarafından gönderilecek kişilere bu hizmeti ücretsiz olarak yapmayı taahhüt ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim