İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

 İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te, günlük yaşamın telaşından ve şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri Shine SPA’nın sakin ve huzurlu atmosferine davet eden Sheraton Istanbul Levent, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Shine SPA’da kadınlara özel indirimlerle kutluyor. Shine SPA’da yer alan tüm masaj ve terapilerde 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel %15 indirim uygulanıyor. Ayrıca, şifalı yağlar kullanılarak yapılan 1,5 saatlik aromaterapi masajı, Shine SPA’da her ay belirlenen ayın avantajlı masajı kapsamında Mart ayı boyunca %15 indirimle sunuluyor. 

Sheraton Istanbul Levent bünyesinde yer alan Shine SPA rahatlatıcı masajlar, yenileyici bakımlar ve enerji veren terapilerle sağlık, dinginlik ve huzuru en konforlu şekilde şehrin merkezine taşıyor. Günlük hayatın yorucu temposuna birkaç saatliğine ara vererek zihinsel, bedensel ve ruhsal anlamda tazelenmek ve zinde hissetmek için çok çeşitli seçeneklerin sunulduğu Shine SPA 8 MartDünya Emekçi Kadınlar Günü’nü cilt bakımları dahil, tüm masaj, bakım ve terapilerde %15 indirim ile kutluyor. Masaj ve bakım uygulamalarından arta kalan zamanda dileyen misafirler SPA’nın rahatlatan ve huzur veren dingin ortamında sunulan buhar banyoları, saunalar, dinlenme alanları ve kapalı, geniş yüzme havuzundan faydalanarak spa keyfini tüm güne yayıp kendilerine daha fazla zaman ayırabilecekler.

Sene boyunca her ay farklı bir masajı avantajlı deneyimleme imkânı tanıyan Shine SPA, şifalı özel yağlarla 1,5 saatte uygulanan aromaterapi masajını Mart ayı boyunca %15 indirim ile sunmaya devam edecek. Kişiye özel fiziksel ve duygusal ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanan aromaterapi masajıyla bireyin stres ve gerginlikten arınarak rahatlaması ve bütünsel anlamda iyileşmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim