Kahramanmaraş'ta modernize edilen gezici kütüphane hizmete girdi Kahramanmaraş'ta modernize edilen gezici kütüphane hizmete girdi
Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe Pazarcık ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Sakarkaya köyünde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden 9 yaşındaki Uğurcan Kaynarca’nın ailesini köyde ziyaret eden Vali Kocatepe acılı aileye başsağlığı diledi. Baba Adem Kaynarca ile bir süre sohbet eden Kocatepe, sel felaketinin yaşandığı Üngüt Çayı üzerindeki bölgeyi gezerek eski köprünün yerine Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile görüştüğünü ve en kısa zamanda Kalıcı bir köprü yapacaklarını belirtti.
Köylülerle taziye yerinde sohbet eden Kocatepe acılı aile ile yakından ilgilenerek devletin maddi ve manevi desteğinin her zaman ailenin yanında olduğunu belirtti.
Pazarcık'ta bazı kamu kurumlarını da ziyaret eden Kocatepe yapımına 6 yıl önce başlanan Pazarcık Kapalı Spor Salonu'nun bitirilerek biran önce hizmete açılması için gereken desteği vereceklerini söyledi. Yaklaşık 3 saat süren gezi sonrasında ilçe merkezinde kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Kocatepe ilçeden memnun ayrıldı.
Editör: TE Bilisim