ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!

Adana Valilik Kupası Yelken Yarışları’nda dereceye giren sporculara kupaları düzenlenen törenle verildi.

Yelken Kulübü’nde düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Halis Aslan, Büyükşehir Belediyesi’nin her spora olduğu gibi yelken sporuna da önem verdiğini belirterek, Zihni Aldırmaz’ın bu katkılarından dolayı teşekkür etti.
Adana Yelken Kulübü’nün başarısının tescillendiğini kaydeden Halis Aslan, Seyhan Baraj Gölü’ne yapılacak yatırımlarla Adana’nın su sporlarında öncü olacağını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da yeni yasa ile Büyükşehir Belediyesi sınırlarının artık deniz kıyısını da kapsadığını belirterek, “Adana Yelken Kulübü’nü artık deniz sporlarında da görmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Seyhan Baraj Gölü ile ilgili birlikte yeni projeler geliştirileceğini söyleyen Zihni Aldırmaz, çocuklarına spor yaptıran annelere de teşekkür etti. Zihni Aldırmaz, “Hanımlar sporu severse çocukları da sever. Hanımların sahiplenmediği hiçbir şey başarılı olamaz.” şeklinde konuştu.

Adana Yelken Kulübü Başkanı Mustafa Tuyan ise kulübün faaliyetlerini anlattı. İsveç, Norveç gibi soğuk Avrupa ülkelerinden birçok kulübün Seyhan Baraj Gölü’nde antrenman yapmak istediğini açıklayan Mustafa Tuyan, yeni yatırımlarla Adana’nın su sporlarında da söz sahibi olacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından yarışlarda dereceye giren sporculara kupaları Vali Yardımcısı Halis Aslan, Zihni Aldırmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy ve Yelken Kulübü Başkaı Mustafa Tuyan tarafından verildi.
Editör: TE Bilisim