Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
 Antalya Kapalıyol'da şiddeli bir patlama oldu. Bir iş yerinin önündeki çöp könteynerinde meydana gelidiği belirtilen patlamada, ilk belirlemelere göre 2 kişi baş ve ayaklarından yaralandı. Polis, ikinci bir patlama ihtimaline karşı bölgede güvenlik önlemi aldı.

Antalya'nın en kalabalık yerlerinden Kapalıyol'da meydana gelen patlamada, 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kapalıyol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde saat 13.30 sularında sebebi bilinmeyen patlama meydana geldi. Çöp bidonunda meydana gelen patlamada, 2 kişi başından ve ayağından yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine çağırılan ambulansta yapıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Patlama üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi intikal etti. Haber merkezi, ekipleri, önce kendi can güvenliklerini alarak hareket etmeleri konusunda uyardı. Bölgede ikinci bir patlama ihtimaline karşı caddeye çıkan bütün yollar kapatıldı. Patlamanın olduğu yer güvenlik şeridine alındı, yayaların girişine izin verilmedi. Polis çevrede toplanan vatandaşları dağılmaları konusunda uyardı. 

Çekilen ilk güvenlik şeridinin çapı caddenin kuzeyinde Muratpaşa Camii'ne, güneyinde ise havuz başına kadar genişletildi. Caddeye çıkan tüm ara yollar kapatıldı. Patlamanın görgü tanıklarından Mehmet Demir, "Bombanın patladığını duydum ve oraya gittiğimde yaşlı bir kişinin yattığını gördüm. Yüzünden kan akıyordu, onu gördüm. Çöp bidonu parçaları da buralara kadar geldi." dedi.

Kısa sürede gelen olay yeri inceleme ekipleri patlamanın olduğu çöp bidonu ile çevresinde inceleme yaparken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim