Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş savaşını vermeseydi onlarda mandacı olsaydı ne ezan ne bayrak ne de vatan olurdu.

Devletin dini, adalet kılavuzu akıl ve bilimdir.

Atatürk’ü ve TC kodlarını anlayamazsak işte Orta Doğu toplumları her türlü pisliğin içine batmış hurafe, bidat ve şirklere bulaşmışların ona iftira ederek ya da yanlış yaparak onun eserini mücadelesini küçültemez.

O da beşerdir mutlaka. Hata yapar kendini sütten çıkmış ak kaşık görenler ona alçakça saldırıyor. Türk Atatürk’tür. Onun şahsında hedef Türk milletinin önce milli varlığı ardından dini inancını devletini tasfiye etmek vatanını işgal etmektir.

İşte Atatürk verdiği mücadele ve ölümsüz ruhuyla Türk milletinin direnç kaynağıdır. O kitapları okudum fazlasını okudum onu ve mücadelesini yanında savaşan gazi dedemden 5 yaşında öğrendim.

Ömründe binlerce kitap okuyan efsane lideri ancak arifler anlar. Gençler onu tanıdıkça her türlü emperyalist işgale direnecek, bu topraklarda her değerimizle ebedi var olacağız.

Hakkında sayısız kitap yazılan birçoğu da hezeyanlarla dolu olan kitaplarla hedef onun mücadelesini din üzerinden etkisizleştirmek.

Türkiye’yi tasfiye etmektir.  Onun inancını sorgulamak için haşa Allah’ın rolüne soyunanlar kurtuluş savaşının fetö gibi mandacı kafasıdır.

Birçoğu casus istihbarat servisleri beslemesi din üzerinden Türkü Atatürk’ü tasfiye etmektir.

Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit

İmam Azam’da her mü’minin kendi dilinde Ku’ran-ı anlaması yönünde fetvası vardır.

Atatürk, İmam Azam ve Maturudi çizgisinde akıl bilim kılavuzluğunda Türk mucizesi gibi bir büyük inkılaba mührünü vurmuştur.

Atatürk’e itibar suikastları ile Atatürk’ün değeri azaltılamaz. Bize adil, ehliyet, liyakat, kabiliyet öngörü feraset sahibi yöneticiler lazım.

Herkesin kendi İnanç mezhep vb. tercih ve yorumları kendisini ilgilendirir. Din üzerinden dezenformasyon onun kıymetini eksiltmez.

Dünyada Türk milletinin en aydınlık yüzü olmaya dünde bugünde model olmaya devam ediyor.

Pakistanlı Muhammed İkbal’in Atatürk hakkındaki sözlerini bir zahmet okuyun.

Amerikalı bir devlet adamı, “Atatürk Tanrının Türk milletine lütfudur” diyor.

Sabri Şenel – 30.04.2023 / İstanbul

Editör: Kerim Öztürk