1683 Viyana bozgunu ile başlayan mağlubiyetlere Atatürk öncülüğünde Türk milleti Sakarya savaşında son vermiştir onun eserini Dinci maske ile yıkmak İngilizler başta kuyruk acılılar projesidir. Dünyada o dönem yaşayan hiç bir liderin esamesi okunmazken Atatürk Türk milleti ve mazlum milletlere ilham kaynağı ve efsane olmaya devam ediyor. Emperyalist işgale son vermek onun başlattığı Türk Rönesans’ını bıraktığı yerden devam etmekle mümkündür. Milli direnç kodları o ölümsüz ruhta o mücadelede saklıdır. Onu tasfiye küresel emperyalist projedir. Patenti bazen Alman bazen İngiliz bazen Fransız bazen ABD olmasına rağmen her emperyalistin korkulu rüyasıdır. Türk milleti tüm ihanet projelerini yırtıp tarihin çöp sepetine atacak Ufuktan Türk kültür ve medeniyeti insanlık İçin pırıl pırıl yeniden doğacaktır. Onu anladıkça hayatı mücadelesi fikirleri anlaşıldıkça Türk milletinin sırtı yere gelmez asla Esir olmaz mazlum milletler zalimlere karşı yol haritalarını güncelleyen kuruluş kurtuluş ve var oluş destanları yazar nur içinde yat Aziz Atatürk seni şimdi çok daha iyi anlıyoruz.

Özetle Atatürk’ü tasfiye etmek Yunan figüranı vb. kuyruk acılı İngiliz ve batılı emperyalistlerin projesidir. Ambalajı çoğu kez Dincilik olmuştur.

Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü

Zira Koca imparatorluğa Din üzerinden çöktüler en ön safa geçtiler Anadolu Yemen Suriye İşkodra Yanya Hicaz böyle ihanet ambalaj örnekleri ile doludur.

Editör: Kerim Öztürk