Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam yapılacak antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapacağı öğrenildi. Son günlerde teknik direktör İsmail Kartal ve bazı oyuncularla ilgili eleştilerin artması üzerine, Yıldırım duruma el attı. Uzun süredir önünden bile geçmediği Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giden Başkan, ilk önce teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Kartal'a, "Arkandayız, desteğimiz devam ediyor. Eleştirileri önemseme" diyerek destek veren Aziz Yıldırım, akşam saatlerinde ise kameraların karşısına geçme kararı aldı. Başkan'ın 18.00'de başlayacak antrenman öncesi Fenerbahçe'yi takip eden muhabirlere çeşitli konularla ilgili açıklama yapacağı ifade ediliyor.

Haberlerden rahatsız

Yıldırım'ın, ara transfer dönemi öncesi gidecek-kalacak oyuncularla ilgili çok fazla haber yapılmasından rahatsız olduğu konuşuluyor. Aziz Yıldırım'ın, kasıtlı haberler yapıldığına inandığı ve bu nedenle tepkisini dile getireceği bildiriliyor. Ayrıca, yaklaşan yeniden yargılama süreci öncesi kendisiyle ilgili ulusal basında çıkan haberlerden dolayı keyfi kaçan Aziz Yıldırım'ın, 3 Temmuz süreciyle ilgili de bazı açıklamalar yapması muhtemel.
Editör: TE Bilisim