SektörünLider Üreticilerinden Başoğlu Kablo Fuarda Ürünlerini Tanıtacak

İmalat sanayisi, enerji sektörü ve lojistikalanlarında lider bilgi ve ağ oluşturma platformu olan Hannover Messe, 30 Mayıs– 2 Haziran 2022 tarihleri arasında endüstri tutkunları ile buluşacak. Her senesektörün en iyi markalarını tek bir yere toplayan organizasyonda, bu yılülkemizi güvenilir ürünleri ve inovatif patentleri ile Başoğlu Kablo temsiledecek. İnşaat, beyaz eşya, aydınlatma, demir çelik ve cam sanayi, otomotiv veraylı taşımacılık, madencilik, sağlık, gıda, gemi inşası, makine ve elektriksanayisi gibi birçok sektöre hizmet veren firma, dünyanın dört bir yanınaihracat yaparak Türkiye’nin en bilinen üreticilerinden biri olma unvanınasahip. Kablo, enjeksiyon, kompresyon kalıplama, conta gruplama, kablo gruplamave silikon komponent başlıkları altında geniş bir yerli üretim yelpazesinesahip olan Başoğlu Kablo, ürünlerinin neredeyse tamamını Hannover Messe’desergileyecek. Fuarda silikon, PVC, XLPE ve XLPO kabloları ve kablo gruplarınıve tanıtmayı hedefleyen marka; yerli üretim silikon profil, baskı conta vesinyal lambalarını da ilgilileri ve iş ortağı adayları ile buluşturacak. Ayrıcafuarda, Başoğlu Kablo’nun yeni üretimi olan silikon izole bantlar da sektörün beğenisine sunulacak.

Markanın En RekabetçiÜrünü Isı Dayanımlı Silikon Kablolar Ön Planda Olacak

Fuarda tüm kablo ve kablo çeşitleri üzerine uzmanlığını sergilemeyi planlayan firma, sektörde en iddialı olduğu ürünü ısıve alev dayanımlı silikon kabloları öne çıkaracağını açıkladı. Yangın esnasında180 dakika boyunca ısı ve alev altında çalışabilen bu kablolar, sıcak ortamdave alev altında dahi damlama yapmaması ve izolasyon zayıflaması yaşamamasındandolayı, akım taşıma kapasitesinden ödün vermemesi ile alanında en çok farkyaratan ve tercih edilen ürün olma özelliğini taşıyor. “Türkiye SınırlarınınÖtesinde Bir Üretim Anlayışı” ile üretilen ısı dayanımlı silikon kablolarülkemizde olduğu kadar global pazarda da oldukça ilgi görüyor. Bu özellikleriile markanın en çok öne çıkan ve en rekabetçi ürünü olan ısı dayanımlı silikonkablolar, Başoğlu Kablo standının en ön plandaki ürünü olarak ziyaretçilere vekatılımcılara tanıtılacak. Fuara firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü MehmetAkif Macit ve Satış ve Pazarlama İhracat Asistanı Riadh Yousfi katılacak.

Hannover Messe Fuarı Sektörü Geleceğin EndüstrisiniYaratmaya Davet Ediyor

Bugün için çözümler üretirken yarın için de fikirler kurgulamak günümüzde sürdürülebilirliğin en önemli şartlarından biri halinegeldi. Bu içgörü ile harekete geçen Hannover Messe, bünyesinde endüstriyel dönüşüm,endüstri 4.0, enerji 4.0, teknoloji transferi, hidrojen ve endüstriyel start-up'largibi konuları barındırarak endüstrinin geleceğini tasarlarken, sektörün öndegelen markalarını iş birliği içerisinde olmaya davet ediyor. Konusu vekatılımcıları ile oldukça dikkat çekmesinin yanı sıra, fiziksel ortamda veçevrim içi akışta heyecan verici bir program hazırlayan organizasyon, bu yıl daheyecanla bekleniyor. Fuar kapsamında “Endüstriyel Dönüşüm ve Enerji” temasıyla gerçekleştirilecek olan konferanstakonuşma yapacak isimler arasında Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi OlafSCHOLZ, Alman Federal Ekonomi Bakanı Dr. Robert HABECK ve araştırmacıbilim insanı Neil THOMPSON gibi birçok önemli isim yer alıyor. Bilim, işve politikanın bir arada yaşanacağı etkinlikte 2500’den fazla katılımcınınbulunacağı bildiriliyor. Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da fikirlerin hayatageçirilmesi ve şirketlerin bir sonraki seviyeye yükselmesini hedefliyor. “Yarının Endüstrisini Tasarlayalım” vizyonu ile endüstrive dijitalizasyonu aynı çatı altına toplayan Hannover Messe, ilgilileri içinfiziksel katılımın yanı sıra çevrim içi katılım imkânı da sunacak.

BAŞOĞLU KABLO HAKKINDA

Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. 1980 yılında Halil İbrahimBAŞOĞLU tarafından kurulan, hem ulusal hem de uluslararası alanda söz sahibiolan firmadır. Firmamızın misyonu, güvenilir ürünyelpazesi oluştururken, hizmet kalitesi ve rekabetçi konumu ile tercih edilenbir firma haline gelmektir. Firmamızın en temel özelliği yenilikçi bakış açısıile gelişime ve değişime öncülük ediyor olmasıdır.Başoğlu Kablo müşterilerini birer iş ortağı olarak görmektedir.Firmamızın stratejisi kaliteden ödün vermeden; hızlı, zamanında ve esnek üretimanlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Hizmet verdiği ana sektörler inşaat, beyaz eşya, aydınlatma, demir çelik vecam sanayi, otomotiv ve raylı taşımacılık, madencilik, sağlık, gıda,gemi inşası, makine ve elektrik sanayisi olarak sıralanmaktadır.

Dünyanın dört bir yanına ihracat yapan firmanınçalıştığı başlıca ülkeler; Almanya, Fransa, Çin, İngiltere, İtalya, GüneyAfrika, Portekiz, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, İrlanda, İspanya, İsveç,İsviçre, Avusturya, Bulgaristan, Şili, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Yunanistan,Macaristan, Marshall Adası, Hollanda, Polonya, Romanya, Slovenya, Azerbaycan,Lübnan, Suudi Arabistan, Tayvan, Cezayir ve Tunus’tur.

Merkezi İstanbul’da yer alan şirketimizin üretim alanlarının ikisi Bolu’da,biri Manisa’da, biri Çerkezköy’de ve bir diğeri de Polonya’dadır. Firma, 5.500m2açık alan, 34.500m2 kapalı üretim alanı ve 5.000mdepolamaalanı ile toplamda 45.000m2’lik tesislerinde uluslararasıstandartlar çerçevesinde üretim yapmaktadır.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Alanında ilklerin öncülüğünü yapan Başoğlu Kablo, Amerikan UL onaylısilikon ve PVC kablo imalatını yapan ilk firmadır. Ayrıca SIMH-OTMmarkasıyla, Silikon Yangın Güvenlik Kablosu’nu bilgi birikimi vetecrübesiyle ülkemizde gerçek anlamda üretebilen lider firma konumundadır. 

Güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan “Fotovoltaik(Photovoltaic)” kablo üretimine “BAŞOĞLU SOLARATM” markasıaltında başlamış ve ürünlerini Türkiye’de bir ilk olarak TÜV ve UL sertifikasıile belgelendirmiştir.

Başoğlu Kablo, silikon üretim tecrübesini Ar-Geçalışmalarıyla geliştiren ve Türkiye’de ilk kez gemi inşa sektörüne silikonkablo üretimini Türk Loydu Belgesi ileyapan tek firmadır.

Editör: SEFA BUĞRA ŞENEL