Türk spor tarihinde 110. yılını deviren Beşiktaş, başarılarla dolu geçmişini birbirinden güzel organizasyonlarla bu akşam BJK İnönü Stadı'nda taraftarları ile birlikte kutlayacak.

Türk sporunun en yaşlı çınarı bu özel günde taraftarları ile bir araya gelerek 'Halkın Takımı' imajını bir kez daha tazeleyecek. Beşiktaşlı taraftarlar ile saat 16.00'da Beşiktaş Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelecek olan Beşiktaş yönetimi buradan hareket ederek BJK İnönü Stadı'na doğru yürüyecek.

Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!

Girişlerin ücretsiz olacağı İnönü Stadı'nda saatler 19:03'ü gösterdiğinde başlayacak havai fişek ve ışık gösterisiyle start verilecek olan çoşku Beşiktaş'ta bulunan tüm sporcuların stad turuyla devam edecek. Kulüp Başkanı Fikret Orman'nın yapacağı kısa bir konuşmanın ardından, sahneye sanatçı Gökhan Tepe çıkacak ve Beşiktaş'ın 110. yıl marşını seslendirecek.

Haldun Boysan'nın sunuculuğunu yapacağı gecede Birol Can, Feridun Düzağaç, Hakan Altun ile Gökçe de sahne alacak. Organizasyonda Süper Star Ajda Pekkan da taraftarlara mini bir konser verecek.

Bu muhteşem gece Beşiktaş TV'den de canlı olarak ekrana gelecek.

Editör: TE Bilisim