Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
 Spor Toto Süper Lig'de devre arasına yaklaşılırken, Fenerbahçe cephesinde ise Ocak ayı için Miroslav Stoch için kritik bir süreç yaşanıyor.
Son olarak Aziz Yıldırım'ın, Slovak oyuncuyu Ocak ayında takıma geri alacağının gündeme gelmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlar için heyecanlı bir bekleyiş başlarken, bütün gözler Birleşik Arap Emirlikleri'ne çevrildi ve neredeyse bütün taraftarlar Miroslav Stoch'un geri dönmesini ister hale geldi.

Fenerbahçe taraftarların internetteki en güncel ve büyük buluşma noktalarından birisi olan sitemizde düzenlenen ve okuyucularımıza "Sizce Miroslav Stoch devre arasında Fenerbahçemiz'e dönmeli mi?" sorusu yöneltiğimiz ankete büyük bir katılım gerçekleşti.

Söz konusu ankete toplamda 43.484 Fenerbahçeli taraftar katılırken, katılım gösteren taraftarların 43.117 kişilik kesimi (%99.2), Slovak oyuncunun devre arasında Fenerbahçe'ye dönmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Geriye kalan 367 kişiden oluşan %0.8'lik gruptan ise Stoch'a vize çıkmadı.

Kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ain forması giyen yetenekli oyuncu, sakatlıktan kurtulmasının ardından son haftalarda sergilediği etkili performans ile göz dolduruyor.

STOCH NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe’nin sözleşmesini 2018’e kadar uzatıp ardından Al Ain takımına kiraladığı Miroslav Stoch, menajerlik şirketinin internet sitesine yaptığı açıklamada sözleşmesinin uzatılmasının kendisini çok mutlu ettiğini söylemişti.

Başarılı oyuncu, "Yaşananlardan çok mutluyum. Benim için büyük motivasyon oldu. Açıkçası başkanın bana iki yıllık kontrat uzatma teklif edeceğini hiç düşünmüyordum. Bunu kendisinden beklemiyordum. Bana Fenerbahçe’deki geleceğimin yine sadece bana ve performansıma bağlı olduğunu, beni tekrar Fenerbahçe’de görmek isteyeceklerini söyledi. Bu yüzden kontrat uzatma benim için bir hediye oldu" ifadelerini kullanmıştı.
Editör: TE Bilisim