Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
 Dünya liderlerinin buluştuğu ve Türkiye'nin evsahipliği yaptığı Antalya'daki G20 zirvesine katılanların güvenliğini sağlamak için birçok farklı ilden gelen polisler, organizasyon sonrası kötü bir sürprizle karşılaştı. Dinlenmeleri ve hazırlanmaları için organizasyondan 18 Kasım'da dönmeleri ayarlanan polislerin, otel organizasyonlarında 17 Kasım'da kaldıkları otelin boşaltılması istendi. Otellerinden çıkartılan polislerin ise dönüş saatine kadar ne yapacakları bilinmiyor.

Antalya'da G20 zirvesinin sona ermesinden sonra bölgede görev yapan polisler büyük bir sürprizle karşılaştı.

Birçok farklı ilden G20'de görevlendirilerek Antalya'ya gelen polisler, dönüşlerin 18 Kasım'da gerçekleşeceğini, ancak kaldıkları otelin kendilerine 17 Kasım'da, yani görev bitiminden bir gün önce otelden ayrılmalarını söylediğini aktardı.

Birçoğu farklı illerden gelen polisler, şimdi geceyi nerede geçireceklerini sormaya başladı.



Facebook'taki "Polis kürsüsü" sayfasından paylaşılan ve otel yönetimi tarafından polislere yapılan bilgilendirmede "17. 11. 2015 ayrılış gününüz olup odanızı saat 12:00 kadar boşaltmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz" denildi.

Duruma tepki gösteren polisler, "Ayrılış saatlerimiz il il değişiyor ancak ayın 18'inde dönüşler başlıyor. Ancak otel yönetimi ilginçtir bizlere odaları ayın 17'sinde saat 12:00'de boşaltmamız için tebligat yaptı. Sorun şu; EGM'de bu işi organize edenler gün ve saat anlayışı yok mu, bu kadar personel saat 12'den yolculuk başlayana kadar ne yapacak? Bu rezervasyon bir gün geç alınamaz mıydı... Sabah görevden çıkanlar nerde, nasıl dinlenecek?" dedi.



BİZ DE ATEŞ YAKAN TAYFAYIZ

Bu paylaşım üzerine başka bir polis grubu ise, kendilerinin zifiri karanlık bir yerde ateş yakarak ısındıklarını, durumlarının çok daha kötü olduğunu aktardı ve otelde şikayet eden arkadaşlarına tepki gösterdi.

"Biz de gece ateş yakan tayfayız, gece zifiri karanlık ve soğuk bir yerdeyiz" diyen polisler şöyle devam etti: "Durduğumuz yerin resmini çeksek içler acısı... Otelde hazır bekleyen arkadaşların rahatı iyi, öyle konuşurlar... Gerçekten onları Allah bildiği gibi yapsın ama sucun onlarda olmadığını biliyoruz, en azından burada bizi yalancı çıkarmasınlar terbiyesizler.."

Editör: TE Bilisim