Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki derbi maçta kozlarını paylaşacak.

Ligde 29 puanla liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray, en yakın takipçisi konumunda bulunan 27 puanlı Fenerbahçe'yi mağlup ederek hem aradaki puan farkını 5'e çıkarmayı hem de liderliğini perçinlemek istiyor.

Buna karşın konuk ekip Fenerbahçe de zorlu derbide rakibini mağlup ederek 30 puanla ligin yeni lideri konumunda yer almak istiyor. Hafta içinde kupa maçında kendi sahasında 1461 Trabzon'a mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray, derbiyi kazanarak en azından bu şoku atlatmayı hedefliyor. Fenerbahçe ise kupada Göztepe'yi eleyerek yoluna devam etmişti.

TAKIMLAR İDEAL KADROLARI İLE SAHADA

Zorlu derbi öncesinde her iki takımda ideal kadroları ile sahada yer aldı. Gerek Fatih Terim gerekse Aykut Kocaman, derbi maça sezon başından beri sahaya sürdüğü onbirlere yakın kadroları çıkardı.

TÜRK TELEKOM ARENA DOLDU

Derbi maçta Türk Telekom Arena Stadı'nının tribünleri tamamen doldu. Derbi maçlara konuk takım taraftarları alınmadığı için Fenerbahçe'ye ayrılan tribünlerde sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tamamen dolduruldu.

TAKIM KADROLARI

Türk Telekom Arena Stadı'ndaki maça takımlar şu kadrolar ile çıkacak.
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Volkan Narinç
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Reira, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Burak
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Hasan Ali Kaldırım, Kuyt, Mehmet Topal, Meireles, Cristian Baroni, Caner Erkin, Moussa Sow.

Editör: TE Bilisim