İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...

Habererk haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Sayın İsmail Türk beyin nazik iftar davetine icabet ederek Haberalp olarak Ataşehir’de verilen iftar yemeğine katıldık.

Türk milliyetçiliği camiasının farklı politik kulvarlarda siyaset yapan birbirinden kıymetli konuklarla Türk milletinin geleceği konusunda çok verimli sohbet ve istişarelerde bulunduk.

Türk milliyetçileri ülke ve dünyanın her tarafına dağılmış çok büyük bir camia ve aileyi temsil eder.

Camia Türk’ün varlık ve bekasını savunan çok geniş bir ailedir. Zaman zaman camiada yaşanan ayrılıklar hüzünler ve savrulmalara rağmen camia ideolojik olarak orjinalliğini hassasiyetlerinden büyük ölçüde taviz vermeyen seçkin insanlardır.

Zamanla değişen politik tercihler yapılsa da omurgalı Türk milliyetçiliği ana gövdeyi oluşturur.

Bu karşılıksız sevda Türk milletinin teminatıdır. Büyük aile çok büyük buluşmanın doğum sancılarını yaşıyor. Bu doğum Türk’ün 21. Asrı Türk asrı yapma sancısıdır. Verilen mücadele topyekûndur. Siyasi boyutu dışında mücadelenin olmazsa olmazı medyadır.

Habererk haber sitesi camianın hassasiyetlerinin dili, kulağı, gözü olmuş çok büyük hizmetlere damga vurmuştur.

Küresel çetelerin köşe başlarını tuttuğu psikolojik harbin tüm medya karartma algı operasyonlarına rağmen imkansızlıklar içinde Habererk yükselen bir sancak bayrak olmuştur.

Türkiye’nin bu zor döneminde açılım rol kavgalarının verildiği Türksüz Türkiye hayali görenlere karşı Türkün teslim olmayan kalesidir. Türk milliyetçiliği fikriyatını savunan Dünyaya Türkün gözüyle bakan çağı Türkçe okuyan bir büyük milletin korunması geliştirilmesi gereken bir mevzisidir.

Bu mevzi kısır politik ikbal hesapları ötesi bu mevzileri korumak geliştirmek ve yüceltmek her Türk evladının boynunun borcudur.

Politik tercihler konjonktüreldir hata yanlış veya doğru yapılır. Türk, Türkçe, T.C kuruluş değerleri kırmızı çizgilerimizdir.

Türk vatanı milli ve manevi hassasiyetler olmazsa olmazımızdır.

Bu düşüncelerle Habererk haber sitesi ve Genel Yayın Yönetmeni Sayın İsmail Türk ve ekibinin Türk milletine daha büyük ve başarılı hizmetler vermesini Allah’tan diler, davete katılan seçkin her saygı değer şahsiyetle saygı ve muhabbetlerimizi arz ederiz.

Sabri Şenel - 17.04.2023 / İstanbul

Habererk’in iftar 2

Habererk’in iftar 3

Habererk’in iftar 4

Editör: Kerim Öztürk