ANAP’lı yıllar ve Irak’ın işgaline çanak tutan Turgut Özal, "Çekiç Güç"e verilen destek, binlerce şehit, verdiğimiz milyarlarca kaynak harcaması sınır ötesi operasyonlar...

Irak’ta büyük Kürdistan’ın bir parçası Barzani kuklası ile hayata geçirildi. Aynı hata bu sefer AKP iktidarında yaşadık. İçerde yanlış açılım politikaları, ABD’nin Suriye işgali ve verdiğimiz şehitler milyonlarca sığınmacı...

Emevi Camiinde Cuma namazı hamaseti yaparken aşımıza, işimize, ülkemize ortak ettik. Yetmedi oralara yapılan konut vb. yatırımlar heba edilen garibin hakkı.. Kaynaklarımız o dönemin siyasal sorumlusu olan Ahmet Davutoğlu gibi vebali olanları bugün çözüm diye siyasi taraf olarak karşımıza çıkardılar.

Belli ki iktidarlar değişse de emperyalist dayatmalara direnemeyecek aktörler yine karşımızda. Türkiye Suriye’nin parçalanmasına çanak tutarsa yarın Esad vb. Suriye yönetimine verilen destekle bizden rövanş almayacaklarını kim garanti edebilir?

Atatürk, hasta yatağında Türk milletine hediyesi Hatay’ı dehaca stratejik manevralarla vatan topraklarına kattı. Bugün çok tehlikeli biçimde sığınmacılar üzerinden tehlikeli hain hesaplar gündemdedir.

Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ilkesi uygulansa ne Irak ne Suriye ile bizim hiç bir sorunumuz olmazdı!

BOP gereği küçük kukla devletçikler kurup büyük İsrail ve büyük Ermenistan hayata geçirilmeye çalışılırken, bölge ülkeleri bu alçak projede kullanılıp çatıştırılıp şeytanın bile aklına gelmeyecek sinsi bir planla devredeler.

Binlerce yıllık Türk devlet ve millet aklı Atatürk’le hayat buldu. Yeniden o akla milli hafıza hayata geçmedikçe çok ağır bedeller öderiz. Biz Irak’ta ve Suriye işgalinde çok yanlış yaptık inşallah toparlarız.

Andımız'dan Anayasa'ya... Andımız'dan Anayasa'ya...

Acı ve hüzün verici son derece tehlikeli şok gerçek için uyarıyoruz; Suriyeliler geri gönderilmezse, Esad Anadolu'yu Arap yurdu haline getiren büyük komutan olarak tarihe geçer.

Milyonlarca Suriyeli sürekli doğum yapıp çoğalıyorlar. Tarihin en büyük ihanetiyle karşı karşıyayız!

İşte bu hüzün verici sığınmacı gerçeği hakkında çok önemli tespitlerimiz; Kendi insanı ihtiyaç sahibiyken sığınmacı bakmak haksızlıktır.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkı devlet malından develer kurban edilemez.

Çok isteyen servetine ortak etsin.

Sığınmacıları gönderme garantisi vermeyen hiç bir siyasetçiye oy vermeyin.

Sığınmacılar giderse kira, gıda sağlık hizmetleri konut ve tüm fiyatlar düşer.

Ülkemize gönderilen Suriyeliler geri giderse Suriye’de PYDİSTAN ve siyonist Büyük İsrail’in kurulması zora girer.

O yüzden dönmelerini en çok PKK ve siyonistler istemiyor.

Sabri Şenel – 7.05.2023 / İstanbul

Editör: Kerim Öztürk