Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, Eskişehirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, iyi oynayıp güzel goller bulduklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde aracına isabet eden kurşunla ilgili de konuşan Topal, "Tabiri caizse ben ve Uygar kardeşim ölümden döndük." dedi.

Sezonun ilk maçında Eskişehirspor'u 2 - 0 mağlup eden Fenerbahçe'de Mehmet Topal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Topal, "Bu akşam iyi oynadık ve galip geldik. İyi oynayıp güzel goller bulduk. İnşallah bu güzel oyunu sezon sonuna kadar sürdürür. Sezonu şampiyon olarak bitiririz." şeklinde konuştu.

Aracına isabet eden kurşunla ilgili de konuşan Mehmet Topal, "Antrenman çıkışından hemen sonra oldu. Basın toplantısı düzenleyecektik, ancak kulübün organizasyonlarından dolayı iptal oldu. Tabiri caizse ben ve Uygar kardeşim ölümden döndük diyebilirim. Uygar'a bir şey olsaydı Allah korusun ben o vicdanla yaşayamazdım. Olayla ilgili çok fazla bir şey söylemem doğru olmaz. Adli makamlarda soruşturma devam ediyor. Burada birçok şey söylemek istiyorum; ancak detaya girmek istemiyorum. Bazı sosyal medyada bazı köşe yazarları yorumlar yapıyorlar. Kumar borcu, mafya ilişkileri varmış o yüzden bana sıkmışlar. Benim nasıl bir insan olduğumu biliyorsunuz. Şükürler olsun benim bu yaşıma kadar kumarla hiç işim olmaz olmaz da. Bu asılsız haberleri yapanlarla avukatlarımız adalet önünde görüşecektir. Şükürler olsun bu yaşımıza kadar anlımız ak başımız dik yaşadık. Allah'a vereceğimiz bir can borcumuz var. Saçma sapan bir kurşuna vermek de saçma bir şey Kumara harcayacak paramız yok. O kumara harcayacak parayla yüzlerce çocuğu okutabilir yüzlerce hayırlar yapabiliriz. Lütfen böyle saçma sapan haberlere de toplumumuz itibar etmesin." ifadelerini kullandı.

'BİZDEN MEMNUNLARSA KALIP ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ'

Hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili ise Topal, "3 - 4 gündür bu konularda kafamı karıştırmak istemiyorum. Ben sahaya çıkıp elimden geleni yaparım. Bu büyük camianın formasını giyiyorum. 3 sezondur bütün maçlarda mücadele ettim. Ben her zaman işimi yapmaya çalışıyorum. Takımın en zor zamanlarında insanlar kaçarken biz dimdik mücadelemizi verdik. Bizden memnunlarsa biz elimizden geleni yaparız. Bizden memnun değillerse bizler profesyonel insanlarız herkes yolunu bir şekilde çizmeli." diye konuştu.

fotoğraf: Fanatik.com.tr
Editör: TE Bilisim