Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında Sivas’a geldi. 

Bölge Trafik'te karşılanan Meral Akşener, konvoy ile şehir turu attı. Ardından Ticaret ve Sanayi Odası’nda partililerle bir araya geldi. Toplantıya görevden alınan il başkanları arasında yer alan Ragıp Özkan ve diğer illerin görevden alınan il başkanları da katıldı.
Meral Akşener, vefatının 7. yılında Muhsin Yazıcıoğlu’na rahmet dileyerek sözlerine başladı, Sivas Kongresi kararlarına atıf yaptı. Akşener, “Buradan Türkiye üzerinde hesap yapan içeriden ve dışarıdan herkese sesleniyorum. Sivas Kongresi'nin o metni durdukça, Sivaslılar bu salonları şereflendirdikçe, mümkün değil bölemeyeceksiniz, bir çakıl taşı alamayacaksınız.” diye konuştu. 

Meral Akşener yola sadece Genel Merkez yönetimini değiştirmek için çıkmadıklarını vurgulayarak, “Bugün bu yaptığımız mücadele sadece genel merkezde oturan arkadaşlar gitsin ve yerine biz gelelim mücadelesi değildir. Bizim derdimiz ‘Meral Akşener Genel Başkan olsun, ekibi de gelsin oraya otursun’ değil. Türk siyasetini tepeden tırnağa yeni baştan yapılandırma iddiasıyla yola çıktık.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Genel Merkez MYK Üyesi Celal Dağgez tarafından Akşener’e Sivas hatırası kalemlik hediye edildi. Meral Akşener, daha sonra kalabalık bir grupla yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği Akşener, Kent Meydanı'nda açılan Muhsin Yazıcıoğlu fotoğraf sergisini de gezdi.
Editör: TE Bilisim