İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümü ile ilgili hazırlanan Adli Tıp Kurumu raporunun kafaları karıştırdığını söyledi.

Milletvekili Ali Öz, Cihan Haber Ajansı’na, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüyle ilgili hazırlanan Adli Tıp Kurumu raporunu değerlendirdi. Öz, “Merhum Özal’ın otopsisi zamanında yapılmış olsaydı, ilk düğme doğru iliklenmiş olsaydı, bugün tartışmaların olmaması gerekirdi.” diye konuştu.

Adli Tıp Kurumu raporunun kafaları karıştırdığını kaydeden Öz, “Bu açıklamadan sonra nihai kararı devlet verecek. Devlet burada bu işi yeniden ele alıp, sil baştan bir inceleme talep edebilir. Adli Tıp’ın aldığı örnekler, başka ülkelerde tekrar inceleme yoluna gidilebilir. Çünkü kafa karışıklığına zemin hazırlayan açıklamalar gelmiştir. Net ifadeler kullanılmamıştır.” şeklinde konuştu. Öz, Özal’ın ölümü üzerindeki soru işaretlerinin aydınlatılamadığını vurguladı.
Editör: TE Bilisim