Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, AKP'nin 4 yıllık iktidar sürecinde 17-25 Aralık'ı unutturamayacağını belirtti.

Kılıç yaptığı açıklamada, milletin sandıkta gösterdiği iradeye saygılı olduklarını kaydetti. MHP’nin kendisine tevdi edilen muhalefet görevini, Meclis’teki milletvekili sayısı az bile olsa, onun birkaç katı güç ve görev azmi ile layıkıyla yerine getireceğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti: “Partimiz, milletimizin ve devletimizin bekasının, önümüzdeki süreçte omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun farkındadır. AKP’nin önümüzdeki 4 yıllık iktidarında zannedilmesin ki 17-25 Aralık olayı unutturulacak, zannedilmesin ki; çözüm süreci denilen ihanet süreci tekrar buzdolabından çıkartılacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletinden aldığı güç ve azimle tüm bunların hesabını yine millet adına soracağından kimsenin şüphesi olmasın.”

Tüm parti teşkilatlarının ve ülkücü kadroların yarın seçim olacakmış gibi görevlerinin başında olduğunu anlatan Kılıç, şöyle devam etti: “Partimiz, vatanımıza ve aziz milletimize duyduğumuz sevdadan en ufak bir eksilme olmadan, saflarımızı daha da sıklaştırarak, çelikten bir iradeyle ülkemizin ve milletimizin hak, hukukunu savunmaya her zaman devam edecektir.”
Editör: TE Bilisim