Dünyanın en kanlı ölüm şebekesi, insanlık dışı, kara günlerimizin taşeronu, PKK Kürdistan’ı kurmaktan vazmı geçmiştir? Bu eli kanlı asker polis öğretmen ve bebek katillerinin silahlı ve siyasi uzantılarının bu tür bir ifadesini duydunuz mu?

BDP’ li Sırrı Süreyya önder silah bırakan PKK militanlarının kandilde eğitime tabi tutulacaklarını ifade etti. PKK Devlet içerisinde artık yeni bir güç başımı alınan eğitim yapılan pazarlıkların ve yeni dönemin ayak sesleri değil midir? 

Bu eli asker polis şehit kanı sürülmüş katil oldukları kesin olan bu alçakları hangi sıfatla kim sınır dışına bırakacak ve kandilde eğitim almalarına izin verecektir? Bu Türk devletinin kendi ayağına sıkmak değil midir? Böyle bir devletin dünyada ve bölgede itibarı olduğu söylenebilir mi? 

Binlerce yıllık devlet gelenekleri olan bu milleti ve onun devletini bu şekilde ayağa düşürmenin vebalini tarih önünde millet önünde kim kaldırabilir? Türkiye demokratik hukuk devleti veya kanun devleti ise suç işledikleri kesin olan kanlı çeteleri hangi hak yetki ile sınır dışına bırakılmaktadır?

Üstelik zehirli yılanların kamplarında milletin gözüne baka baka eğitime tabi tutacaklar ve şehit aileleri ile bu katiller yeni şartlarda muhatap ettirilecektir. Böyle ülke yönetimi böyle barış(!) sizin olsun. Bu millete evlatlarının katillerini bulun ve verdiğiniz kanları yerde kalmayacak sözlerinizin sahibi olun.

Bu ülke şimdi Dünya da itibar sahibimi olmuştur? Sizi yarın uluslar arası arenada nasıl rencide eder yüzünüzü yere baktırıcı beyanlarla mahkum ve rezil ederler ki yaptığınıza yapacağınıza pişman olursunuz.

Türkiye dünya da farklı bir misyon ve emsalsiz bir algıya sahiptir ki herkes dünyada bize gıpta ile bakar kimse bu algıyı dejenere etmeye ayağa düşürmeye hakkı yoktur.Bu milletin tarihi hafıza ve tecrübelerini siyasetinin odağına koyamayan hiçbir yönetici başarılı olamaz.

Dünya tirajı komik hüzünlü bir komedi ile bizi seyrediyor.Dünya ülkeleri nezdinde daha fazla bizi gülünç duruma düşürmeyin ülkede gözü olan herkes bayram ediyor. 

100 Seneyi aşkın bir süredir batı için bu yapılanlar hayaldi ama şimdi hayaller gerçek oldu. Sizce bu ne anlama geliyor? Bu ülkede bütün olanlar karşısında ortaya çıkan kara tablo bu olduğuna göre verilen mücadeleler boşuna mı gitti? şehitler boşuna mı verildi?
Bir karambol oldu bitti getirerek alel acele neyi çözmeye çalışıyorsunuz? Kanlı PKK canileri bölgede ve dünyada prestij kazanmadı mı? BDP li Ahmet Türk PKK savaşta kazandı diyor masada da kazanacak bu kanlı çözülme sürecini kaybedeni kimdir? 

Çok yaptığınız gibi "U" dönüşünüzün zikzak ve özür dilemenizin bile bir anlamı olmayacağı bir noktaya doğru süratle gidiyoruz. Bu ülkenin başına herhangi bir gerçek bölünme kazası gelirse bunun altından kalkabilir misiniz?

Allah bu milleti ve ümmeti her türlü felaketten korusun. Ülke yöneticilerine akıl basiret ve feraset versin.