PUTİN, (Stalin/Rus Çarı Nikola) Ukrayna’da başarılı olursa sırada Türk Cumhuriyetleri var. Zaten Özerk Türk Cumhuriyetlerini vilayet yaptı. Devlet başkanlarını kendine kukla vali yaptı.

Bozkurt Atatürk, Türk Dünyasının bağımsızlığına işaret etmiştir. Başbuğ Alpaslan Türkeş, Turan hayalleri ve Türk Dünyası ile gözlerini bu dünyaya kapamıştır.

Bugün Ukranya’yı işgal eden ve Türkiye’yi her seferinde tehdit eden Çar Nikola, “Ne kadar mümkün olursa İstanbul’a ve Hindistan’a varacaksın. İyi bil ki bu iki ülkeye sahip olanlar dünyanın gerçek sahipleridir.” vasiyeti bu çarlık hezeyanı ikinci Dünya savaşında İnsanlık ve Türklük katili Tarihin kaydettiği en azılı emperyalist katillerden biri olan Stalin tarafından Kars, Ardahan ve Boğazlar açıkça Türkiye’den istenmiştir.

Türkiye bu alçak Sovyet tehdidi yüzünden kendini NATO’da bulmuştur. Komünist emperyalist tehdit, soğuk savaş döneminde hep sürmüş bu ülkenin evlatları kandırılıp kanlı işgalci terörist militanlar haline getirilmiştir.

Türkiye kanlı bir iç kalkışmaya Komünist emperyalist işgale binlerce Ülkücü şehit vererek ateist maskeli Rus yayılmacılığına engel olmuştur.

Maalesef bu şehitlerin manevi itibarını devlet olarak iade edip hakları teslim edilmemiştir. Türk Dünyası ve Turan hayali ile ömrünü tüketenler besleme devşirme ve beşinci kollar tarafından ırkçılık, faşistlikle suçlanmış, birçoğu idam sehpalarında can vermiş ömrünü hapishanelerde geçirmiştir.

O mübarek kutlu direniş olmasa Türk milleti ve devleti işgale uğrayıp tasfiye edilecekti. Rus TV’leri vb. Ülkücüler hakkında ipe sapa gelmez yayınlarla hem Rusya hem de Batıda Ülkücüleri resmen hedef tahtasına oturtmuştur. Evet Turanı ve Türk Dünyasını karşılıksız sevda haline getiren Ülkücüler, akla hayale gelmedik iç ve dış itibar suikastine muhatap olmuştur.

Esrarengiz gizli bir derin hain el Türk milliyetçilerine bu yolu kapatmıştır. 1978 Gladio kontra gerilla tuzakları ile 1978 Tandoğan mitingi sonrası Ülkücülerin iktidar yoluna çıkılmıştır. 1990 sonrası Sovyetlerin dağılmasıyla Türk Dünyası için Türkiye son 30 yılın altın fırsatını maalesef ıskalamıştır. Hatta doğalgaz ve petrolü elinde bulunduran Türk Dünyası ile layıkıyla işbirliği ve ticari anlaşmalara engel olunmuştur.

Hülasa hem Batı hem Rus, Çin emperyalistleri kıskacında Türk Dünyası ve Türkiye kan kaybetmekte 21. Asrın Türk asrı olma hayali kabusa dönmektedir.

Yeni Rus Çarı/ Komünist Stalin PUTİN aynı emperyalist iddia ile Rus yayılmacılığı ile yeniden sahnede. PUTİN, özerk Türk Cumhuriyetlerini tasfiye etmekte bağımsız Türk Cumhuriyetlerine Kazakistan’da olduğu gibi Sovyet yöntemleri ile operasyon yapmaktadır. Bir taraftan da Akdeniz çanağındaki paylaşım savaşına Rusya’da dahil olup Güneyden de emperyalist gizli ittifakla kuşatılmıştır. Türkiye, ABD ve Batı tarafından imtiyazlı Yunan, Rum ve İsrail menfaatlerine peşkeş çekilmekte, ABD uzantısı yönetimlerle Arap ülkelerinin ihanetine uğramaktadır. Bütün bunlara vakıf çok ağır bedeller ödeyen Türk milliyetçileri Türkiye’de her görüşe iktidar fırsatı verilmesine rağmen hep etkisiz kılınmaya çalışılmıştır.

Ülkücüler, Rus ve Batı lobileri ve uzantıları tarafından tehdit görülüp tasfiye edilmeye çalışılmıştır.

Sovyetlerin dağılmasıyla Türkiye eline geçen fırsatı teperek iflas eden çöken bir devlet ve millet olan Laleli’ye, Karadeniz’e sefil gelen halklar yeniden Rus Çarı(!) PUTİN’le ayağa kalktı.

Rusya bu arada yeniden Türk Cumhuriyetlerinin zengin Doğalgaz ve Petrol kaynaklarına çöktü bire alıp beşe Dünyaya ve bize satıyor.

Türkiye 30 yılı boşuna geçirdi bol bol vaat ve hamasetle oyalandık. Türk Dünyası için Mütevazi samimi küçük gayretler zaten durumu kurtarması mümkün değildi.

Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

Bu uğurda gayret eden Turan sevdalılarına faşist, ırkçı iftirası atıldı, “Onlar Şii” dendi. Uzun yıllar bölge ziyaret bile edilmemiştir. Mısır, Katar vb. Arap ülkeleri kadar Türkler ilgi alanına girmemiştir. Oluşan boşlukla şimdi artık Ruslar yeniden Sovyet günlerine dönüyor.

Türk Dünyasına soydaş ve o kardeşlerimiz itildi, kakıldı yazık edildi.

Yazık, ANAP’lı yıllar ve son yirmi yıl boşa geçti. Çok yazık çok çok!

Rusya ülke güvenliği(!) için Ukrayna’yı işgal etti. Peki, ABD ile Rusya Suriye’de Türkiye’nin güvenliğini tehdit etmiyor mu?

Rusya’nın Libya’da, Suriye ve Afrika’da ne işi var?

ABD'nin Irak ve Suriye’de ne işi var?

Türkiye’nin altını oymak ve bölünmesine alt yapı çanak oluşturmak için değil midir?

Dünya bu eşkıyalardan küresel çetelerden kurtulmak için Türkiye insanlık vicdanında bu çakallarını mahkum etmelidir.

Dünyanın en uygar milleti Türkler ve Türkiye’dir.

Sabri ŞENEL - 14.03.2022 - Çekmeköy/İSTANBUL

Editör: Kerim Öztürk