Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yemen’de barışın sağlanması, yaşam standartlarının yükseltilmesi ve ülkenin kalkınması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yemen mevkidaşı Abd Rabuh Mansur Hadi ile Novo Ogaryovo devlet başkanlığı rezidansında bir araya gelen Putin, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, Suriye krizi, İran nükleer programı ve diğer uluslar arası ve bölgesel sorunları ele aldı.

Yemen’in gelişimi, yeniden inşası ve insanların yaşam standartlarının iyileştirilmesi için yardımcı olacaklarına değinen Putin, “Size yardımcı olmak için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.

Rusya ve Yemen’in tarihi dost ilişkileri olduğunu hatırlatan Rusya lideri, “Sizi Moskova’da görmekten memnunuz. Rusya’da geçirdiğiniz zamanı dikkate aldığımızda sizi Yemen lideri olarak görmek bizi memnun ediyor. Sizin Rusya Genelkurmay Akademisi’nden mezun olduğunuz biliniyor.” ifadelerini kullandı.

Rusya ve Yemen arasında toplam ticaret hacminin yeterli olmadığına değinen Putin, kısa sürede ticari ilişkilerin de iyi seviyeye çıkarılmasını talep etti.

Yemen lideri Putin’le görüşmesinin ardından Kremlin duvarları dibinde bulunan meçhul asker anıtına çelenk bıraktı.

Editör: TE Bilisim