Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

HALKINA KURŞUN SIKAN VİCDANSIZ DARBE İKLİMİNİ KİM HAZIRLAMIŞTIR?
Sabri Şenel

Halkına kurşun sıkan dindar değil kindar askerini linç eden nesil yetişmesine çanak tutanlar, vicdansız katil darbecileri ülkenin başına bela edenlerdir.

Terör örgütüne katılımların rekor kırdığı; uyuşturucu kullanımının, fuhşun ve kumarın devletin resmi kayıtlarına göre tavan yaptığı; faiz gelirlerinin patlama yapıp, üretenin sahipsiz kaldığı şartları kim hazırlamıştır?

Namaz kılanların nufüsa oranla istatistiki yönden çok düştüğü; İslamın özden çok şekile indiği; eşariliğin, akıl ve mantığa dayalı dinin gerçek halinin, tarikat cemaat vb yaygın yapılarla kamuda çok özel imtiyazlar haline geldiği ülkemizde; bunların müsebbipleri sosyal ,siyasal ve kültürel şartları oluşturanlar değil midir?

AKP işbaşında iken, henüz okul çağına gelmemiş gençlerin tümü bu 14 senede yetişmedi mi? Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiirini ders kitaplarından çıkaranlar, bugün bayraklarla alanları dolduran milyonlarca halka ne diyecektir? Bu çelişkiyi ya da parodoksu nasıl izah edecektir?

Milli ve manevi değerleri olmayan ve sadece siyasal islamcı intikamcı, laiklik saplantılı olanların; yıllarca Müslümanı canından bezdiren 'irtica' adı altındaki din düşmanlarının; bugün AKP'yi yere göğe sığdıramayışlarını nasıl izah edeceğiz?

Dünyada imparatorluklar döneminin bittiği milli devletler dòneminde, İngiliz, Rus, Alman, Japon, Fransız vb milli aidiyetleriyle övünülen dünyada, "Türküm!" demek, niçin ırkçılık iftirasına maruz kalmış ve milliyetçilik ırkçıliga indirgenerek ayaklar altına alınmıştır? İşte o ayaklar altına alınan Türk milliyetçileri, Türk milleti ile yediden yetmişe Kürdü, Türkü, alevisi ve sünnisi tek millet tek devleti savunarak darbecilere küresel çetelere Çanakkale geçilmez gibi Türk milleti bölünmez destanını yazıyor. Bu destanı okuma feraset, basiret ve öngörüsünden yoksun olanlar, daha önce ellerinde tuttukları, açılımla korunan paralel yapılarla bu utanç verici çıkmazı yaşıyor.

Ülkücülere laf atanların, onların önünde fiilen eğilip söylem olarak hala siyasi hesaplar yapmaları, efsane kahramanların kıymetinden hiç bir şey eksiltmez.

Ülkücüler küresel çetelerin dün dinsiz imansızına direndi; bugün yeni siyonist haçlı seferlerine direnecektir. Dimdik ayaktayız... sokaktayız.. Sur'dayız Cizre'deyiz... Lice'deyiz... Kıbrıstayız... ülkenin her yerinde; Türk'ün olduğu, mazlumun olduğu her yerdeyiz.

Ülkücüler siyasi ve ideolojik teyakkuz halindedir. Sen rahat uyu kurşunlanan òzel hareketçim, emniyetçim, askerim, kurşunlanan şehitlerim... ülke emin ellere kavuşacak; demokrasi ve özgürlük mücadelesi millet iradesine vurulan zincirleri mutlaka kıracaktır. Selam sana şehidim kabrinde rahat uyu!
 


(Haberalp)



 

Editör: TE Bilisim