Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Dr. Kürşad ERGÜN; AKP-Hükümet-MİT-PKK-KANDİL görüşmeleri ve açılım süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ERGÜN yaptığı açıklamada hükümeti ağır dille eleştirdi. İktidara ateş püsküren ERGÜN, hükümetin açılım projesini ihanet projesi diye nitelendirirken, ona destek açıklamasında bulunanları da ihanetle göz yummakla suçladı.

Sayın ERGÜN yaptığı açıklamada; ‘’Ülkemizde bugün büyük bir ihanet projesi gerçekleştirilmek istenilmektedir. Hain çevreler yakaladıkları bu fırsatı pervasızca kullanmakta ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikerek sinsi planlarını bir bir uygulamaktadır. Kandilde pervasızca bebek katilleri ile poz vermekten kaçınmayan sözde demokrasi ve özgürlük havarileri, yanlarındaki eski dinci adı ile anılan aşağılıklar, Türk Milletine ve Türk Devletine alenen meydan okudular. Hükümet ise bunca rezilliğe hala iyi şeyler olacak, esir kamu görevlilerimiz kurtulacak bahanelerine sığınarak, ihanete ortak ve projenin aktörü olduklarını ispatlamaktadırlar.” Dedi.

Türk Milleti’nin artık gerçekleri görmesi gerektiğini, bu derin uykudan uyanması gerektiğini ifade eden ERGÜN, yarın çok geç olabilir diyerek halkın sessizliğine tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada ERGÜN, birileri çıkıyor ‘’Öcalan-Hükümet görüşmeleri kanımıza dokunuyor, ama biz yinede umutluyuz diyorlar. Hem kanınıza dokunuyor, hem nasıl umutlu oluyorsunuz? siz bu milletle alay mı ediyorsunuz? Bu milletin varlığına, birliğine karşı ihanet projesi geliştirenlere nasıl umut bağlarsınız. Öcalan kurtarıcı, PKK masum görüntüsüne sokulmuştur. Kurtarıcı ilan edilen bu katiller itibar kazanmıştır. Buna karşılık hükümet hala sözde darbe yalanları ile hala Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmakta ve itibarsızlaştırmaktadır. Suçlu olanların cezası belirlenmemekte, bunların yanında bir sürü suçsuz insan cezaevlerinde tutulmakta, Türk Silahlı Kuvvetleri güçsüzleştikçe bölücü, hainler güçlenmektedir” dedi.

Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

İçinde bulunduğumuz bu durumun en anlaşılabilir sonucu şudur, iktidar partisi başkanlık sistemi amacına ulaşabilmek için her yol mübahtır deyip, teröristbaşı ve onun siyasi temsilcileri ile koalisyon yapmıştır. Türk Milleti’nin bilmesi gereken, bu koalisyon bozulmazsa yarın çok geç olabilir.

Kaynak: sivasmedya.net

Editör: TE Bilisim